Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Growth Hacking tools

Compleet overzicht van growth hacking tools

Er zijn bijna 7000 marketing / growth hacking tools

In ‘Wat is growth hacking en wat is het niet?’ lieten we de afbeelding met het overzicht van marketing en growth hacking tools al zien. Maar eind april kwam chiefmartec.com met een update van het overzicht met marketing tools. Hoog tijd dus om er nog een keer goed naar te kijken.

Sinds 2011 creëert chiefmartec.com ieder jaar een afbeelding met de beschikbare online marketing tools. Waar er in 2011 nog maar 150 tools waren, zijn er in 2018 bijna 7000 tools. Een fikse groei ten opzichte van 2011, maar ook vergeleken met de 5000 in 2017.

Maar hoe weet je nou welke tool het beste bij jouw organisatie past? Dat is waar wij van Leapforce ons in specialiseren. Alleen een tool is geen wondermiddel, het gaat pas echt voor je werken als je ze op de juiste manier inzet en dat is waar wij bij helpen. Daarom creëerden we de tool browser om je te helpen de beste tool voor jouw bedrijf te vinden.

Je kunt contact met ons opnemen over hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze content en tool reviews direct in je inbox.

marketing technology landscape
martech landscape

Deel dit artikel

Ontdek de online groeikansen van jouw bedrijf

Meet met behulp van deze groeitest middels 10 vragen de volwassenheid van de marketing van jouw bedrijf en ontdek kansen.

SEO-teksten schrijven: tips en tools [+ handige checklist]

Dat teksten belangrijk zijn voor SEO is bekend. Maar waar moet je op letten bij het schrijven van een goede SEO-tekst? In deze blog kijken we naar verschillende soorten tekst, de belangrijkste onderdelen van een SEO-tekst en de beste tools om je teksten te optimaliseren. Het belang van SEO Voordat we de diepte in duiken,
Lees meer

Wat is een ‘Customer empathy map’ en wat kun je ermee?

In deze blog bespreken we de ‘customer empathy map’. We leggen uit wat het betekent en wat je ermee kan. De methode wordt vaak gebruikt als onderdeel van de doelgroep analyse om de ‘buyer persona’ efficiënt in kaart te brengen. Daarom zullen we ook met een voorbeeld komen van een ‘customer empathy map’ en van
Lees meer

5 redenen voor het inhuren van een marketing agency

Marketing is een onmisbaar onderdeel van ieder succesvol bedrijf. Start-ups hebben een sterke marketingstrategie nodig om te kunnen groeien, maar ook bedrijven die al een tijdje meegaan zijn gedwongen mee te gaan met de laatste marketingtrends. Doen ze dit niet? Dan zullen ze dit direct merken in hun verkopen.  De Leapforce marketing experts hard aan
Lees meer