Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

growth hacks

Growth hacks zijn ook voor jouw bedrijf de toekomst!

Growth hacks: wat kun je er allemaal mee?

Growth hacking, je kunt als bedrijf tegenwoordig niet meer om het fenomeen heen. Door middel van growth hacks is het mogelijk om bedrijfsprocessen beter te laten functioneren en je bedrijf sneller te groeien. Maar het is meer, het is een manier van denken. Een skill-set. Een manier van aanpakken. Een strategie. Een visie.

Hieronder vind je meerdere links naar websites en artikelen die je helpen met growth hacking en het vinden van een growth hack die bij jou past.

#1 Lifecycle - 28 voorbeelden van apps

Lifecycle.io heeft een fantastisch overzicht gemaakt met 28 voorbeelden van apps die je helpen met growth hacking.

#2 Ladder - overzicht van growth hacks

Ben je opzoek naar inspiratie om nieuwe experimenten en growth hacks uit te voeren? Dan is Ladder.io een fantastische website. Zij hebben namelijk een overzicht gemaakt met +850 growth hacks.

#3 Growth Tribe - Growth Hacking resources

Of misschien wil je gewoon rustig rondkijken in de wereld van de growth hacks. Dan hebben zowel De Growth Tribe en Rocketshp.com een mooie pagina met een breed scala aan onderwerpen over growth hacking.

#4 Growth Hackers - Video's over Growth Hacking

Vind je het fijner om een video te bekijken dan heeft Growthhackers.com een mooie lijst met video’s die je rustig kunt bekijken. En om zo inspiratie op de toen om direct zelf aan de slag te gaan.

#5 Robbie Richards - voorbeelden van bedrijven die growth hacking toepassen

Als laatste heeft Robbierichards.com een fijne lijst samengesteld met voorbeelden van bedrijven die door middel van growth hacking ontzettend zijn gegroeid. Leer bijvoorbeeld hoe Uber, Dropbox en AirBnB in no time uitgegroeid zijn tot mega bedrijven. Wie weet helpen deze growth hacks jou ook wel zo snel te groeien dat je binnenkort met de grote jongens rond de tafel zit.

#6 Leapforce - Growth Hacking tips

Natuurlijk hebben wij ook een aantal growth hacks voor je om direct aan de slag te gaan. Zoals 5 growth hacking tips om direct aan de slag te gaan en 6 growth hacks om direct in te zetten. Of als je bij het begin wilt beginnen, leggen je uit wat growth hacking is en wat het juist niet is.

Kom je er nog niet uit en wil je graag hulp met de growth hacking binnen je bedrijf, dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren. We helpen je graag verder.

Deel dit artikel

Ontdek de online groeikansen van jouw bedrijf

Meet met behulp van deze groeitest middels 10 vragen de volwassenheid van de marketing van jouw bedrijf en ontdek kansen.

SEO-teksten schrijven: tips en tools [+ handige checklist]

Dat teksten belangrijk zijn voor SEO is bekend. Maar waar moet je op letten bij het schrijven van een goede SEO-tekst? In deze blog kijken we naar verschillende soorten tekst, de belangrijkste onderdelen van een SEO-tekst en de beste tools om je teksten te optimaliseren. Het belang van SEO Voordat we de diepte in duiken,
Lees meer

Wat is een ‘Customer empathy map’ en wat kun je ermee?

In deze blog bespreken we de ‘customer empathy map’. We leggen uit wat het betekent en wat je ermee kan. De methode wordt vaak gebruikt als onderdeel van de doelgroep analyse om de ‘buyer persona’ efficiënt in kaart te brengen. Daarom zullen we ook met een voorbeeld komen van een ‘customer empathy map’ en van
Lees meer

5 redenen voor het inhuren van een marketing agency

Marketing is een onmisbaar onderdeel van ieder succesvol bedrijf. Start-ups hebben een sterke marketingstrategie nodig om te kunnen groeien, maar ook bedrijven die al een tijdje meegaan zijn gedwongen mee te gaan met de laatste marketingtrends. Doen ze dit niet? Dan zullen ze dit direct merken in hun verkopen.  De Leapforce marketing experts hard aan
Lees meer