Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Jezelf growth hacken

2 jaar Leapforce: Jezelf growth hacken doe je zo!

Leapforce twee jaar! Het begin van een nieuw jaar blijft een bijzonder moment. Vorig jaar vierden we een succesvol eerste jaar van ons bedrijf, dit jaar vieren we een groei die we niet hadden durven dromen.

Leapforce growth hacken

Jezelf en je klanten growth hacken

Na een paar jaar samenwerken aan verschillende projecten, besloten Philip Hennemann & Witold Rosendaal in 2018 om samen aan de slag te gaan met Leapforce. Een spannende stap in een nog spannender vakgebied: Growth hacking. Klanten helpen groeien vanuit je eigen, nieuwe, bedrijf is een grote uitdaging. Zo zet je je in om de bedrijven van je klanten te laten groeien, terwijl je ook je eigen bedrijf niet moet vergeten. 

Hoe doe je dat? Hoe kun je jezelf growth hacken terwijl je ook je klanten 100% geeft?

Kundige collega's

Ten eerste doe je dat natuurlijk niet alleen. Over de laatste jaren hebben we bij Leapforce een enorm kundig team opgebouwd. Stap voor stap: Eerst een paar part-timers en ZZP’ers, daarna langzaam de eerste fulltimers, en inmiddels zijn we met een stabiel team van 8 vaste medewerkers, ondersteund door meerdere studenten en freelancers. 

We hebben heel veel geluk gehad met ons team. Zo zijn we allemaal extreem gemotiveerd, zelfstandig, en vinden het geweldig om nieuwe dingen te leren. En dat heb je nodig voor succes!

Altijd op de hoogte

Een groot deel van ons werk bestaat uit het vinden en implementeren van digitale tools, en het uitvoeren van growth hacking experimenten. 

We staan hierdoor allemaal op scherp wat betreft nieuwe online mogelijkheden, en daar hebben zowel onze klanten als wij zelf iets aan. Vinden we een nieuwe tool, maar twijfelen we of deze een experiment bij de klant waard is? Dan testen we deze eerst even op Leapforce uit. Lijkt de tool hoopvol en zijn de risico’s klein? Dan voeren we direct een growth hack uit bij de klant, en is Leapforce een handige tool rijker. 

Het werk als growth hacker houdt ons scherp en helpt ons om alles wat we onderweg leren ook op ons eigen bedrijf toe te passen.

Durven growth hacken

Volledig passend in de growth hacking mentaliteit, hebben we de afgelopen jaren vooral ‘gewoon gedaan’. We hebben enorm hard gewerkt, hebben geen tijd verloren aan onnodig twijfelen of plannen, en hebben geleerd dat je met proactiviteit heel ver komt. Af en toe lukt iets niet, maar ook daar leer je van. We zijn ervan overtuigd dat zonder hard werk, heel veel passie, durf en (niet onbelangrijk) plezier, we niet waren gekomen waar we nu zijn. Jezelf growth hacken vergt lef!

Leapforce jaar 2

En waar heeft ons harde werk in geresulteerd? In een snelle groei en mooie cijfers. Om jullie een duidelijk beeld te geven van onze successen van het afgelopen jaar hebben we onze vooruitgang in een infographic samengevat.

Leapforce by the numbers

Op naar jaar 3

Zoals jullie waarschijnlijk begrijpen zijn we heel erg trots op wat we in twee jaar bereikt hebben. Twee jaar met geweldige projecten, nieuwe klanten en nieuwe collega’s. En we weten zeker dat jaar 3 alleen nog maar beter wordt!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag op de hoogte blijven van onze avonturen? Schrijf je dan in voor onze growth hacking nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. We vallen je niet te vaak lastig en delen alleen leuke en interessante nieuwtjes, dat beloven we! 

Deel dit artikel

Ontdek de online groeikansen van jouw bedrijf

Meet met behulp van deze groeitest middels 10 vragen de volwassenheid van de marketing van jouw bedrijf en ontdek kansen.

Vijf jaar Leapforce: de vijf highlights van 2022

Bij Leapforce is elk jaar leuk, maar 2022 was misschien wel één van de leukste jaren tot nu toe. Alles mag weer offline, dus gezellige meetings, klantbezoeken en uitjes stonden centraal. Naast heel veel groei en verder professionaliseren natuurlijk.    Benieuwd wat het afgelopen jaar zo bijzonder maakte? Dit zijn vijf van onze favoriete events
Lees meer

Leapforce wint FD Gazellen 2022

Goed nieuws! Leapforce is uitgeroepen tot één van de FD Gazellen 2022. We behoren tot de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we extreem trots op. FD Gazellen Het Financieele Dagblad (FD) organiseert dit jaar alweer de negentiende editie van de FD Gazellen. Al negentien jaar worden Nederlandse bedrijven beloond voor hun harde werk
Lees meer

4 jaar Leapforce: Opschalen en herstructureren – Leapforce

Elk jaar staan we bij Leapforce weer te kijken van de enorme stappen die we hebben gemaakt. Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer bijna vier jaar, en ook 2021 zat weer vol mooie uitdagingen, ontwikkelingen, nieuwe klanten, nieuwe collega’s en precies de groei waar we op hadden gehoopt. Van start-up naar scale-up Terwijl we onszelf in
Lees meer