Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

team foto leapforce

Vijf jaar Leapforce: de vijf highlights van 2022

Bij Leapforce is elk jaar leuk, maar 2022 was misschien wel één van de leukste jaren tot nu toe. Alles mag weer offline, dus gezellige meetings, klantbezoeken en uitjes stonden centraal. Naast heel veel groei en verder professionaliseren natuurlijk. 

 

Benieuwd wat het afgelopen jaar zo bijzonder maakte? Dit zijn vijf van onze favoriete events en gebeurtenissen in 2022: 

1. FD Gazellen

In november werden we bekroond met een wel heel mooie award! Leapforce was in 2022 één van de 685 FD Gazellen. 

 

De FD Gazellen zijn de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Alle Gazellen hebben onder meer een omzetgroei van minimaal 20% over een ononderbroken periode van drie jaar behaald en zijn financieel gezond. 

Meer weten? Lees dan snel verder in onze blog over de FD Gazellen

FD gazelle award

2. Unicef partnership en challenges

In het afgelopen jaar zijn we een partnership aangegaan met Unicef. Per jaar doneren we vanaf nu een bedrag van €2.500, dat wordt gebruikt voor het Plastic Bricks programma. Dit programma gebruikt plastic afval om bakstenen te maken, waarmee klaslokalen worden gebouwd in Ivoorkust. 

 

Om bewustzijn te creëren en een extra bedrag op te halen organiseren wij bovendien sportieve Unicef challenges. Onze uitdagers kiezen de challenge en wij zetten ons 100% in. 

In 2022 zijn we uitgedaagd om te mountainbiken met JASA, te tafeltennissen met MVO en te padellen met Demaco. Na afloop van de challenges hebben onze tegenstanders allemaal een mooi bedrag gedoneerd aan Unicef.

padellen voor unicef challenge

Een middag padellen tegen Demaco

 

Meer weten of meedoen? Lees snel verder op deze pagina en daag ons uit! 

 

3. Wadlopen

Onze bedrijfsuitjes worden steeds mooier. In 2022 mochten we een weekend naar Groningen, waar wadlopen op het programma stond. Samen op avontuur, met oranje Leapforce mutsen om warm te blijven én om Leapforce te vertegenwoordigen. 

 

Het weekend stond bol van de activiteiten. Denk aan een raadseltocht naar de locatie, een pitstop bij onze partner Elfsquad, een competitieve opdracht waarmee we elkaar beter leerden kennen, een heerlijke barbecue en een overnachting in een prachtige herberg. 

 

De organisatie heeft enorm uitgepakt en een weekend neergezet dat avontuurlijk was én ons allemaal dichter bij elkaar heeft gebracht. 

wadlopen met leapforce

Wadlopen tijdens ons jaarlijkse bedrijfsuitje 

 

4. Meer specialistische kennis

Iets praktischer maar net zo leuk is de verdere specialisatie die in 2022 bij ons op het programma stond. Per partje van ons Flywheel of Growth Hacking hebben we een subject lead aangesteld die samen met een team dit onderdeel naar een hoger niveau heeft getild. 

 

Advertising, social media, content, SEO, websites, CRM, marketing automation en meer. Wij hebben dé technieken, tools en allerbeste specialisten in huis. En dat zie je terug in onze resultaten.  

 

Ook dit jaar zijn we weer keihard gegroeid. Dit is Leapforce by the numbers 2022: 

Leapforce by the numbers overzicht

5. Een groter kantoor

Een enorme groei én allemaal weer offline aan de slag. Dat betekent ruimtegebrek! We zijn inmiddels met bijna 50 collega’s. Fulltimers, parttimers en externe experts die allemaal graag op ons gezellige kantoor langskomen. 

 

Het was daarom tijd voor een verhuizing! Gelukkig hadden onze ScaleHub Offices een grotere ruimte ter beschikking waar we allemaal terecht kunnen. 

 

Verhuizen is veel werk, maar ook een teken dat we groeien. We zijn blij met onze nieuwe plek en kunnen niet wachten om hier verder te ontwikkelen – tot dat ook dit kantoor voor ons te klein wordt. 

verhuizen naar groter kantoor

Op naar 2023 

Ook in 2023 verwachten we een flinke groei. Uiteindelijk willen we hét full-service bureau voor het MKB worden, en daar werken we dan ook hard naartoe. 

 

Heb jij net als wij grootste plannen voor 2023, maar weet je nog niet precies waar je groeikansen liggen?  Wij helpen je graag op weg middels een gratis strategiegesprek. 

 

Samen kijken we naar alle onbenutte groeikansen binnen je bedrijf en bekijken we hoe je in 2023 de juiste stappen kunt zetten. Dé manier om het nieuwe jaar goed te beginnen. 

Luuk vD Bosch

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten.

Kom in 30 minuten te weten hoe jouw bedrijf digitale sales en marketing effectief kan inzetten om meer tractie te genereren

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Lees hier meer

Deel dit artikel

Ontdek de online groeikansen van jouw bedrijf

Meet met behulp van deze groeitest middels 10 vragen de volwassenheid van de marketing van jouw bedrijf en ontdek kansen.

Leapforce wint FD Gazellen 2022

Goed nieuws! Leapforce is uitgeroepen tot één van de FD Gazellen 2022. We behoren tot de snelstgroeiende bedrijven in Nederland en daar zijn we extreem trots op. FD Gazellen Het Financieele Dagblad (FD) organiseert dit jaar alweer de negentiende editie van de FD Gazellen. Al negentien jaar worden Nederlandse bedrijven beloond voor hun harde werk
Lees meer

4 jaar Leapforce: Opschalen en herstructureren – Leapforce

Elk jaar staan we bij Leapforce weer te kijken van de enorme stappen die we hebben gemaakt. Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer bijna vier jaar, en ook 2021 zat weer vol mooie uitdagingen, ontwikkelingen, nieuwe klanten, nieuwe collega’s en precies de groei waar we op hadden gehoopt. Van start-up naar scale-up Terwijl we onszelf in
Lees meer

Agile werken: Wat is het en waarom is het zo populair?

Agile werken wordt steeds populairder. Voornamelijk in het afgelopen jaar heeft een Agile werkwijze voor velen de structuur en motivatie geboden die hard nodig was. Maar wat houdt Agile precies in en waarom is deze filosofie zo populair? Hier gaan we in deze blog uitgebreid op in.  De geschiedenis van Agile  De Agile filosofie is
Lees meer