Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Samen bouwen aan een digitale sales- en marketingmachine!

Door de inzet van slimme tools voor persoonlijke benadering van potentiële klanten met onder andere LinkedIn InMails en e-mails is de sales pipeline van PROZEE gevuld met tonnen euro’s aan extra dealwaarde!

De persoonlijke benadering op LinkedIn en het versturen van e-mail campagnes heeft PROZEE geholpen tonnen aan extra dealwaarde te genereren in minder dan een jaar tijd!

De online zichtbaarheid verbeteren en een constante stroom leads genereren

Vraag en doelstelling

PROZEE was op zoek naar een partner die kon helpen bij het aanbrengen van een duidelijke strategie in de online sales- en marketing activiteiten. De interesse lag voornamelijk in de online vindbaarheid verbeteren, de doelgroep beter bereiken, een constante stroom van leads genereren en deze leads converteren naar klanten.

Over Prozee

Over PROZEE

PROZEE is meer dan 30 jaar totaalleverancier van machines en installaties binnen Nederland. Ze verzorgen de ontwikkeling en engineering voor de bouw, de montage en het onderhoud van machines en technische installaties. Zo is PROZEE vaste leverancier voor bedrijven in waterleidingen, de agrarische sector, installateurs en machinebouwers. PROZEE verzorgt onder meer het lasersnijden, verspanen, plaatwerk, industrieel onderhoud, leidingwerk, robotlassen en machinebouw van ontwerp tot montage.

Over PROZEE

PROZEE is meer dan 30 jaar totaalleverancier van machines en installaties binnen Nederland. Ze verzorgen de ontwikkeling en engineering voor de bouw, de montage en het onderhoud van machines en technische installaties. Zo is PROZEE vaste leverancier voor bedrijven in waterleidingen, de agrarische sector, installateurs en machinebouwers. PROZEE verzorgt onder meer het lasersnijden, verspanen, plaatwerk, industrieel onderhoud, leidingwerk, robotlassen en machinebouw van ontwerp tot montage.

lf-onze-aanpak

Onze aanpak

De focus van Leapforce lag in eerste instantie op het vergroten van de online zichtbaarheid. Om deze reden heeft Leapforce, met behulp van diverse tools en campagnes op LinkedIn, de naamsbekendheid vergroot en het aantal maandelijkse websitebezoekers in minder dan een jaar tijd met 237% laten stijgen. Door middel van geautomatiseerde InMails en connectieverzoeken op LinkedIn zijn relevante personen uit de doelgroep benaderd en zijn diverse nieuwe opdrachten binnengehaald.

Resultaten waar wij trots op zijn

Slapende klanten wakker maken

Het versturen van een eenvoudige mail aan slapende klanten leverde direct offerte verzoeken op. Bij slapende klanten zit vaak een groot potentieel wat men zich niet realiseert.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering middels LinkedIn InMails en connectieverzoeken heeft onder andere een nieuwe klant opgeleverd met een potentiële omzet van enige tonnen.

237%

Meer website verkeer

Een gemiddelde stijging van het aantal website bezoekers met 237%, sinds de start van de campagneactiviteiten en de website optimalisaties die Leapforce heeft doorgevoerd.

lf-waarom
Prozee Quote

“Leapforce heeft mijn verwachtingen overtroffen!”

Ik was niet tevreden met het werk wat geleverd werd door mijn oude marketingbureau. Ik hoorde over Leapforce en was benieuwd of zij de vooraf gestelde doelstellingen echt konden waarmaken. De eerste mailing die het Leapforce team verstuurde leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Inmiddels helpt Leapforce bij het automatiseren van al mijn marketing en sales activiteiten. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment marketing zodat we al die deals kunnen bemannen. Daarmee heeft Leapforce mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen!

Bart Gerritsen
Directeur & eigenaar van PROZEE

Luuk vD Bosch

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten.

Kom in 30 minuten te weten hoe jouw bedrijf digitale sales en marketing effectief kan inzetten om meer tractie te genereren

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Lees hier meer

Bekijk meer campaigning cases

ThuysVers

Een omzetstijging van 297% middels social media campagnes en marketing automation. Met behulp van Leapforce heeft Thuysvers de business binnen een jaar tijd bijna verdrievoudigd!

Koninklijke Van Wijhe Verf

Koninklijke Van Wijhe Verf wilde twee nieuwe websites en een website partner die niet voor elke minuut extra kosten in rekening bracht.

300+ leads! Veel meer en goedkoper dan de benchmark

Met een slimme LinkedIn advertentiecampagne hebben we na een korte periode van experimenteren uiteindelijk in anderhalve maand 285 leads gegenereerd. En dat terwijl de doelstelling 60 leads in drie maanden was!

Leapforce helpt Hybrid aan leads t.w.v. €100k+

Binnen twee maanden hebben we voor onze klant Hybrid Technical Solutions 88 leads gegenereerd door middel van LinkedIn advertenties. Hieruit vloeiden vervolgens 37 gesprekken en zijn er uiteindelijk 15 pilots gestart.

Bekijk ook andere expertises

Campaigning
Social Media
Content & SEO
Website & Shop
CRM & Digital Sales
Service & Loyalty