Compleet overzicht van growth hacking tools

Er zijn bijna 7000 marketing / growth hacking tools

In 'Wat is growth hacking en wat is het niet?' lieten we de afbeelding met het overzicht van marketing en growth hacking tools al zien. Maar eind april kwam chiefmartec.com met een update van het overzicht met marketing tools. Hoog tijd dus om er nog een keer goed naar te kijken.

Sinds 2011 creëert chiefmartec.com ieder jaar een afbeelding met de beschikbare online marketing tools. Waar er in 2011 nog maar 150 tools waren, zijn er in 2018 bijna 7000 tools. Een fikse groei ten opzichte van 2011, maar ook vergeleken met de 5000 in 2017.

Maar hoe weet je nou welke tool het beste bij jouw organisatie past? Dat is waar wij van Leapforce ons in specialiseren. Alleen een tool is geen wondermiddel, het gaat pas echt voor je werken als je ze op de juiste manier inzet en dat is waar wij bij helpen. Daarom creëerden we de tool browser om je te helpen de beste tool voor jouw bedrijf te vinden.

Je kunt contact met ons opnemen over hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze content en tool reviews direct in je inbox.

Tools

Tools

 

 

Schrijf je in voor onze Growth Hacking nieuwsbrief

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.