Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

“Sterke en deskundige partner voor CRM implementatie!”

Met HubSpot haal je een alles-in-één CRM systeem in huis. Schaalbaar toekomstbestendig, gebruiksvriendelijk én op maat in te richten!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

De voordelen van een goede CRM implementatie

Leg nieuwe kansen bloot binnen jouw customer journey

Verhoog jouw conversies

Ontdek nieuwe inkomstenstromen

Een gratis demo doen? Vraag dit aan via ons formulier

De kracht van HubSpot als CRM systeem

Bij Leapforce geloven wij in de kracht van HubSpot. Waarom? Het is een schaalbaar CRM systeem dat voor elke organisatie op maat is in te richten. Met het oog op de toekomst is HubSpot dus een verstandige keuze. Daarnaast werken de verschillende teams – Sales, Marketing én Service – samen in één systeem. Ook kun je elke andere software integreren met HubSpot. 


Leapforce gebruikt zelf HubSpot als CRM systeem, onder andere om de digitale marketing- en salesactiviteiten grotendeels te automatiseren. Dit levert in combinatie met de juiste tools en technieken een enorme groei in omzet op. Daarnaast is Leapforce ook Hubspot Platinum Partner en voeren wij voor onze klanten HubSpot implementatie-, migratie- en integratieprojecten uit.

Elk bedrijf, elke case en IT-infrastructuur is anders. Toch durf ik HubSpot in 90% van de gevallen aan te bevelen, en weet ik mijn wederpartij van deze investering te overtuigen doordat HubSpot toekomstbestendig is, op maat in te richten en een schaalbare pricing hanteert.

Eline Vossebeld, CRM expert

Leapforce-Eline

Waarom een CRM Implementatie door Leapforce?

Voordelen Leapforce facebook ads

Een succesvolle HubSpot implementatie bestaande uit onboarding van meer dan 65 gebruikers in Sales, Marketing en Service Hub – plus geavanceerde integraties met Aircall en een online subscription managementsysteem. Lees hier de klant review!

De Fases van CRM implementatie bij Leapforce

In de eerste fase vormen we een implementatieteam op en maken we een planning van het project, inclusief wekelijkse meeting met de klant. Daarnaast identificeren we de risicofactoren. In deze fase houden we ook een workshop met de klant om het marketing- en salesproces door te nemen en de mogelijkheden binnen HubSpot hierin te verwerken.

Wanneer we alle behoeften voor de CRM implementatie in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met de set-up. Hierin starten we met een general setup; denk hierbij aan het inregelen van GDPR, het instellen van de gewenste bedrijfsinstellingen en het koppelen van de e-mailinbox. Vervolgens gaan we verder met de advanced setup; zoals op maat ontworpen funnels, dashboards, workflow automatisering, mail templates en eventuele landingspagina’s.

Als de general setup is afgerond beginnen we aan de datamigratie. Hierbij verzamelen we relevante data, identificeren we de kwaliteit van deze data en schonen deze eventueel op. Wanneer dit is gebeurd gaat de import van start; waarbij we bedrijven, contacten, deals en eventueel andere objecten importeren en aan elkaar koppelen.

Met een all-in-one systeem bedoelen we ook écht all-in-one. Daarom maken we allerlei integraties door middel van externe applicaties zoals

  • Websites
  • ERP
  • Website organization identifier
  • Marketing apps
  • Slack
  • En ga zo maar door!

Je hebt natuurlijk niets aan een gloednieuw CRM systeem als de gebruikers er een zooitje van maken en/of de waarde ervan niet inzien. Daarom verzorgen wij bij een implementatie altijd minstens één training per team en stellen we ‘user guidelines’ op, waar iedereen zich aan dient te houden.

Wanneer iedereen is getraind en de HubSpot inrichting af is, kan jouw organisatie van start met het nieuwe CRM. Door middel van onze software adoption best practices en een aantal slimme dashboards waarborg je vervolgens het gebruik en de effectiviteit van HubSpot.

Na de implementatie laten we jullie natuurlijk niet aan jullie lot over. Binnen een support abonnement zorgen we ervoor dat jullie up-to-date blijven en staan we te allen tijde paraat om supporttickets van jullie op te lossen. Zo kunnen we coachen, trainen of problemen oplossen, maar ook het optimaliseren van de omgeving na verloop van tijd en nieuwe ideeën doorvoeren.

Onze ervaring, wij hebben…

3000+

Uur Hubspot ervaring

100+

Processen geautomatiseerd

30+

Hubspot implementaties voltooid

5/5

“Ik dacht dat mijn CRM stond als een huis, maar door de portal audit toch 3 cruciale verbeterpunten die ons een hoop extra omzet opleveren.”

Pieter Duijs, Thuysvers

Wil jij...

Vraag dan een gratis demo aan! Binnen twee weken vertellen wij waar wij jou bij kunnen helpen!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Vraag de gratis demo aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

*Om in aanmerking te komen voor deze aanvraag dien je te voldoen aan bepaalde criteria, waaronder het behalen van een minimale jaaromzet van €1 miljoen euro.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Deze merken gingen je voor

therapieland-leapforce
Lease a bike-leapforce
artechno-leapforce
urban-arrow-leapforce
advirtrae-leapforce

Wat klanten zeggen over Leapforce

Misschien vind je dit ook interessant?