Skip to content
Logo van FD Gazelle award 2022
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De voordelen van een goede CRM implementatie


Leg nieuwe kansen bloot binnen jouw customer journey


Sales management en inzicht


Ontdek nieuwe inkomstenstromen

De kracht van HubSpot als CRM systeem

Bij Leapforce geloven wij in de kracht van HubSpot. Waarom? Het is een schaalbaar CRM systeem dat voor elke organisatie op maat is in te richten. Met het oog op de toekomst is HubSpot dus een verstandige keuze. Daarnaast werken de verschillende teams – Sales, Marketing én Service – samen in één systeem. Ook kun je elke andere software integreren met HubSpot. 


Leapforce gebruikt zelf HubSpot als CRM systeem, onder andere om de digitale marketing- en salesactiviteiten grotendeels te automatiseren. Dit levert in combinatie met de juiste tools en technieken een enorme groei in omzet op. Daarnaast is Leapforce ook Hubspot Platinum Partner en voeren wij voor onze klanten HubSpot implementatie-, migratie- en integratieprojecten uit.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

undraw_Design_feedback

Waarom een CRM Implementatie door Leapforce?

Begeleiding bij het selecteren van het juiste HubSpot pakket en het samenstellen van een op maat gemaakt implementatieplan.
Koppeling van externe software met integraties aan het CRM systeem, met meer dan 100 custom integraties (via de APIs aan elkaar geprogrammeerd) in beheer.
Data management voor opschoning en verrijking van data , met behulp van HubSpot scripts voor automatisering.
Ontwikkeling van op maat gemaakte dashboards voor inzicht en analyse, zowel binnen HubSpot als extern
Gebruikersondersteuning met een gemiddelde reactietijd van 1,2 uur via de Leapforce HubSpot Service Hub
Vraag de gratis HubSpot demo aan

De fases van CRM Implementatie

01 Opzet project & planning
In de eerste fase vormen we een implementatieteam op en maken we een planning van het project, inclusief wekelijkse meeting met de klant. Daarnaast identificeren we de risicofactoren. In deze fase houden we ook een workshop met de klant om het marketing- en salesproces door te nemen en de mogelijkheden binnen HubSpot hierin te verwerken.
02 General & advanced HubSpot setup
Wanneer we alle behoeften voor de CRM implementatie in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met de set-up. Hierin starten we met een general setup; denk hierbij aan het inregelen van GDPR, het instellen van de gewenste bedrijfsinstellingen en het koppelen van de e-mailinbox. Vervolgens gaan we verder met de advanced setup; zoals op maat ontworpen funnels, dashboards, workflow automatisering, mail templates en eventuele landingspagina’s.
03 Data-opschoning en -import
 Als de general setup is afgerond beginnen we aan de datamigratie. Hierbij verzamelen we relevante data, identificeren we de kwaliteit van deze data en schonen deze eventueel op. Wanneer dit is gebeurd gaat de import van start; waarbij we bedrijven, contacten, deals en eventueel andere objecten importeren en aan elkaar koppelen.
04 Bouwen integraties
Met een all-in-one systeem bedoelen we ook écht all-in-one. Daarom maken we allerlei integraties door middel van externe applicaties zoals
  • Websites
  • ERP
  • Website organization identifier
  • Marketing apps
  • Slack
  • En ga zo maar door!
05 Training & guidelines HubSpot gebruikers
Je hebt natuurlijk niets aan een gloednieuw CRM systeem als de gebruikers er een zooitje van maken en/of de waarde ervan niet inzien. Daarom verzorgen wij bij een implementatie altijd minstens één training per team en stellen we ‘user guidelines’ op, waar iedereen zich aan dient te houden.
06 Feedback & oplevering
Wanneer iedereen is getraind en de HubSpot inrichting af is, kan jouw organisatie van start met het nieuwe CRM. Door middel van onze software adoption best practices en een aantal slimme dashboards waarborg je vervolgens het gebruik en de effectiviteit van HubSpot.
07 Doorlopende support
Na de implementatie laten we jullie natuurlijk niet aan jullie lot over. Binnen een support abonnement zorgen we ervoor dat jullie up-to-date blijven en staan we te allen tijde paraat om supporttickets van jullie op te lossen. Zo kunnen we coachen, trainen of problemen oplossen, maar ook het optimaliseren van de omgeving na verloop van tijd en nieuwe ideeën doorvoeren.
Vraag de gratis HubSpot demo aan

Onze ervaring, wij hebben...

100+

CRM implementaties afgerond

30k+

uren gewerkt aan CRM

10

CRM Specialisten

Wil jij ...

  • meer omzet met een goed CRM systeem?
  • meer leads opvolgen in minder tijd?
  • meer inzicht in jouw sales funnel?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag de gratis demo aan

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op