Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Google Ads uitbesteden?

Leapforce is Google Ads partner en daarmee de perfecte partij om je bedrijf te ontzorgen. Wij zorgen dat elke euro optimaal wordt benut en iedere besteedde euro terugverdiend wordt!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

De voordelen van Google Ads

Snel resultaat met de juiste strategie

Enorm bereik

Meetbaar door beschikbare data

Gratis advertising scan t.w.v. €595 ontvangen? Vraag dit aan via ons formulier

Boost je business met Leapforce als dé Google Ads specialist

Ieder jaar worden er honderden wijzigingen doorgevoerd binnen Google Ads. Als organisatie kun je dat bijna niet bijbenen. Een veelgemaakte fout is hierdoor het ’te simpel’ opzetten van Google ads, met verouderde of verkeerde instellingen. Als Google Ads agency zijn wij altijd up-to-date, voorkomen we deze fouten en ben je in goede handen om je business een boost te geven met Google Ads!

The sky is the limit binnen Google Ads. Maar door die wereld aan mogelijkheden maak je al snel verkeerde keuzes. Wij voorkomen deze graag voor je! Laat je Google Ads door Leapforce beheren, dat is de slimste keuze. Wij zorgen dat jouw organisatie de beste resultaten behaald.

Joost Annaert, Advertising expert

Joost

Waarom Leapforce als online advertising agency?

Impressies en CPM in Attract fase Hyperlink tekst: ‘’Wij geven je graag uitleg over het Leapboard, ons eigen ontwikkelde marketing dashboard, en nemen met je door wat data analyses en growth hacking voor jouw bedrijf kunnen betekenen.’’

In 2022 genereerde Leapforce 31M impressies, 1.4M clicks en 118K conversies via enkel Google Advertenties.

Het opzetten van Google AdWords campagnes bestaat uit 4 fases

Heeft je bedrijf zelf al Google advertenties gemaakt? Dan begint Leapforce met een Google Ads quickscan. Daar baseren we vervolgens een optimalisatieplan op van het huidige Google Ads account. Daarmee achterhalen we welke functionaliteiten en kansen al benut zijn en welke onbenut zijn gebleven.

Jij kent jouw klanten natuurlijk als geen ander. Daarom houden we een workshop over de ambities en KPI’s, bijvoorbeeld op het gebied van naamsbekendheid of omzetdoelen. Daarna gaan wij aan de slag met een propositie, markt- en doelgroeponderzoek. Hiermee zien we hoe we bestaande klanten kunnen activeren en potentiële klanten kunnen bereiken.

Op basis van het onderzoek uit fase 2 maken we een keuze uit Google Search Ads, Google Shopping Ads of Google Display Ads. Na het maken van de juiste keuze doen we een brainstorm om de beste advertentie, boodschap en bepaalde zoekwoorden met elkaar te combineren om zo de voor jullie belangrijkste conversies te genereren. Vanuit deze lijst van ideeën maken we uiteindelijk een prioritering op basis van impact en effort.

Tot slot kiezen we voor de livegang van de campagnes een marketingstrategie gebaseerd op de volgende punten:

  1. De gekozen ambities en KPI’s
  2. Uitwerking van de belangrijkste gekozen campagne strategie
  3. Een blauwdruk van de roadmap + benodigdheden voor uitvoering

Onze ervaring, wij hebben...

3+

Jaar Google Ads partner

7+

Google Ads specialisten in huis

15+

Google Ad accounts in beheer

5/5
Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij  betrokken in hun strategieën, processen en resultaten waarbij open en eerlijke communicatie centraal staat. Daardoor vertrouwen we elkaar en werken we samen aan het grotere doel van econic! Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarrise Stulp, econic

Wil jij een start maken met Google Ads of ons mee laten kijken in jullie bestaande account?

Vraag dan een Google Ads assessment aan ter waarde van €595! Binnen twee weken vertellen wij waar wij jou bij kunnen helpen!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Vraag de gratis scan aan t.w.v. €595

"*" geeft vereiste velden aan

Een match op o.a. marktsegment en bedrijfsgrootte is nodig vanwege het hoge aantal aanvragen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Deze merken gingen je voor...

Econic
Bob Autowas
Radine
ZTI
ecochain

Wat klanten zeggen over Leapforce

Misschien vind je dit ook interessant?