Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Heb jij ook last van een overspannen arbeidsmarkt en duren wervingfee's?

Krijg tientallen sollicitanten middels moderne en slimmeslimme recruitment marketing funnels en bespaar tienduizenden euro’s op werving.

Meer dan 100 klanten maakten de sprong met Leapforce

Jasa
BMair
artechno-leapforce

Wat is recruitment marketing?

Snel en effectief personeel vinden? Dat kan heel goed met Recruitment marketing. Eigenlijk kan je op dezelfde manier personeel vinden als het genereren van Leads. Leads genereren kon Leapforce al heel goed en met die kennis hebben we veel succes met het werven van kandidaten.

Marketing campagnes kunnen bijvoorbeeld online advertenties zijn die een constante toestroom van nieuwe kandidaten genereren. Al is het gebruik van campagnes zeer gangbaar, het effectief inzetten hiervan is helaas niet zo eenvoudig als het lijkt. Met marketing campagnes kan je door advertenties, banners of het versturen van direct mails de doelgroep op een zeer gerichte manier bereiken, interesseren en activeren.

Bij Leapforce worden kostenefficiënt de juiste mensen bereikt, waardoor alleen mensen die echt geïnteresseerd zijn in de desbetreffende functie solliciteren. Dit doen we door middel van gerichte campagnes die helemaal gespecialiseerd zijn naar de op de vacature van de desbetreffende klant.

Waarom recruitment marketing?

In tijden van schaarste is slimmer recruiten steeds belangrijker. Veel bedrijven werken met recruitment- en uitzendbureaus. Vaak zijn deze kostbaar en old school. Verder is het lastig om in deze krappe markt nieuwe mensen aan te trekken. Door in dit digitale tijdperk in te spelen op de beschikbare online tools weten wij dat personeel werven een stuk makkelijker kan.

Daarom is Leapforce begonnen met recruitment campagnes. Zo bereik je de beste kandidaten én zelfs mensen die niet specifiek op zoek zijn naar jouw vacature, maar wel gekwalificeerd zijn.

Wij maken namelijk gebruik van scherpe targeting op regio, opleiding en interesse. Tegelijkertijd wordt jouw naamsbekendheid vergroot doordat jouw merk bij duizenden mensen op social media kanalen voorbij komt. Ook zorgt Leapforce voor betere kwalificaties op vacaturesites en gaan wij effectief om met jouw budget en zijn er geen kosten verbonden bij het vinden van een nieuwe werknemer!

De aanpak van Leapforce

Er is krapte op de arbeidsmarkt, dus een vacaturetekst op een website is vaak niet meer genoeg. Wij duiken eerst in de huid van de potentiële werknemers. Dit doen wij middels een enquête en interviews van huidige werknemers. Zo onderzoeken wij wat deze doelgroep uniek maakt. Met een duidelijke target audience in het vizier bouwen we een funnel om jouw nieuwe werknemer van het eerste contactmoment over de drempel te leiden.

Vervolgens levert Leapforce het volgende op:

  • De mogelijkheid om jouw doelgroep te benaderen.
  • Data die we gebruiken om datagedreven beslissingen te maken om de campagnes te optimaliseren.
  • Marketing campagnes zijn al effectief wanneer je beschikt over een klein budget.
  • Flexibiliteit, doordat de campagnes op ieder gewenst moment aangepast kunnen worden.

Verder maken wij voor onze klanten aparte landingspagina’s met aansprekende teksten die gebaseerd zijn op de uitkomsten van de interviews. Ook past Leapforce de content aan de boodschap van het bedrijf. Op deze manier kunnen de recruitment campagnes zo specifiek mogelijk worden uitgevoerd.

Resultaten en case

Dat de aanpak van Leapforce werkt is al meerdere keren bewezen. 

Zo hebben wij voor Nodema, een succesvolle recruitment campagne gedaan. De recruitment campagnes voor Nodema hebben sollicitanten en naamsbekendheid opgeleverd. 

Nodema is al 34 jaar gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van verpakkingstoepassingen. In het bijzonder folieverpakkingsmachines, etiketteersystemen en feeders en verbruiksmaterialen. Nodema wil een digitaliseringsslag maken en de wervingscampagne is daar een eerste stap in.

De resultaten van Nodema

57.727

Maar liefst 57.727 advertentie weergaven

942

Er zijn 942 potentiële servicemonteurs die de landingspagina bezocht hebben

20

Een totaal van 20 sollicitanten met daaruit meerdere nieuwe collega’s!

Wil je meer weten over de recruitment campagne die wij voor Nodema hebben gedraaid? Lees dan nu de Case | Nodema.

Luuk vD Bosch

Plan vrijblijvend een recruitment marketing demo in.

Kom in 30 minuten erachter hoe je kostenefficient & schaalbaar recruitment marketing in kan zetten in jouw organisatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Lees hier meer