Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

SEO uitbesteden?

Wil jij dat je website hoger in Google komt te staan? Dan heb je SEO nodig!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

De voordelen van SEO

Krijg standaard 75% van het verkeer op een onderwerp

Betrouwbare uitstraling van je brand

Langetermijnstrategie voor groei

Gratis SEO scan t.w.v. €750 ontvangen? Vraag dit aan via ons formulier

Wat is SEO?

SEO staat voor ‘search engine optimization’, oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Het gaat om technieken met het doel om een website of pagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de resultaten op zoekmachines zonder daarvoor te hoeven betalen.

De meestgebruikte zoekmachine is Google, maar dit is zeker niet de enige. Zo hebben ook de zoekmachines Bing en Ecosia miljoenen gebruikers. Het uitvoeren van de technieken om website zo hoog mogelijk te laten scoren, daar houdt Leapforce zich mee bezig!

SEO is geen sprint, maar een marathon. Het kost tijd om je website hoger in Google te krijgen. Op de lange termijn werpt SEO zijn vruchten af in de vorm van meer organisch verkeer. Dit alles natuurlijk zonder advertentiekosten, zodat jij je resources ergens anders in kunt stoppen.

Jasper Paulus, SEO expert

Foto Jasper

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan Leapforce?

Bij 100% van de SEO optimalisaties identificeren wij unieke kansen

Onze SEO-campagne bestaat uit 3 onderdelen

Een foutloze techniek van je website zorgt ervoor dat je website gemakkelijk te vinden is voor gebruikers en zoekmachines. In een SEO check (site audit) controleren wij de huidige technische status van een website. We bekijken onder andere of de website snel genoeg is en of de pagina’s bepaalde elementen bevatten waar zoekmachines rekening mee houden bij het ranken van pagina’s. Al deze problemen lossen wij met een implementatie voor je op.

We onderzoeken welke content het best geschikt is voor een website van de klant. Dit doen we aan de hand van een zoekwoorden onderzoek en een analyse van trending topics, waarmee we op onderwerpen komen. De onderwerpen plaatsen we vervolgens in een logische structuur die geoptimaliseerd is voor SEO, dit noem je een content pillar of content hub. De deliverable is een jaarplan voor content met een uitgedachte strategie gepersonaliseerd voor de klant.

De voorbereiding is afgerond. Nu kunnen we echt aan de slag! Dit bestaat uit het schrijven van content, het uitvoeren van backlinking en het controleren van technische issues. Bij het schrijven van content kan er worden gekozen voor een copywriter bij Leapforce, maar de klant kan ook besluiten zelf te gaan schrijven. Het uitvoeren van backlinking pakken wij op, dit betekent dat wij ervoor zorgen dat andere websites naar de geoptimaliseerde pagina linken. Hoe meer waardevolle backlinks, hoe betrouwbaarder zoekmachines de pagina en de gehele website vinden. Tot slot monitoren en verhelpen we altijd technische issues.

Onze ervaring, wij hebben…

50%

meer impressies gegenereerd ten opzichte van vorig jaar

200+

pagina’s geoptimaliseerd

15+

technische site audits en implementaties voltooid

5/5

Sinds Leapforce onze website technisch heeft verbeterd, monitort en er maandelijks nieuwe content op de website verschijnt, staan we met een aantal zoekwoorden bovenaan in Google en is het organisch verkeer meer dan verdubbeld

Pieter Duijs, Thuysvers

Wil jij...

Vraag dan een SEO scan aan voor jouw website ter waarde van €750!
Binnen twee weken vertellen wij waar wij jou bij kunnen helpen!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Vraag de gratis SEO scan aan t.w.v. €750

"*" geeft vereiste velden aan

Een match op o.a. marktsegment en bedrijfsgrootte is nodig vanwege het hoge aantal aanvragen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

100+ bedrijven gingen je voor waaronder...

Econic
BMair
Jasa
Demaco
Festo
thuysvers logo

Wat klanten zeggen over Leapforce

Misschien vind je dit ook interessant?