Skip to content
Logo van FD Gazelle award 2022
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Dit is waarom HubSpot CRM waardevol is


Integreer je marketing, sales & service


Verhoog de klanttevredenheid


Bespaar tijd door het automatiseren van werkprocessen

HubSpot als CRM systeem

De ideale klantreis, technologie kan het versterken of breken! Daarom is het essentieel het juiste systeem te kiezen.

HubSpot is een CRM-platform dat alles op één plaats samenbrengt, wat schaalbare bedrijven nodig hebben om een best-in-class klantervaring te leveren. Wanneer een (potentiële) klant zich in een kritieke fase van de customer journey bevindt, is bedrijfsbrede afstemming een stuk eenvoudiger en sneller gerealiseerd.

HubSpot kan op maat ingericht worden, en helpt bedrijven te groeien met de juiste tools. Voor alle relevante activiteiten binnen de diverse teams zijn er functionaliteiten te vinden die op maat zijn in te richten per team. Denk aan: het genereren van leads, het onderhouden van relaties en contactgegevens, het versturen van mailings, het opslaan van belangrijke informatie (offertes, e-mails, afspraken, notities) en het uitvoeren van sales management en forecasting.

Op zoek naar een oplossing die jouw organisatie faciliteert in het opschalen van de commerciële activiteiten? Met HubSpot creëer je op een datagedreven manier meer leads, sales en een langdurige relaties met je klanten.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

5 star

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

5 star

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

5 star

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

5 star

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

5 star

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

5 star

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

5 star

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

5 star

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

5 star

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

5 star

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

5 star

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

5 star

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

5 star

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

5 star

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

5 star

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

5 star

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

undraw_Design_feedback

5 redenen waarom HubSpot interessant kan zijn!

De gehele customer journey in één centraal systeem.
HubSpot is te koppelen met ieder systeem en past daardoor binnen elk IT landschap!
Handmatig werk automatiseren naar jouw wens
Dashboards op maat voor de sales-, marketing- én serviceafdeling
Gebruiksvriendelijke software, voor zowel jong als oud, inclusief mobiele app voor onderweg
Vraag de gratis HubSpot demo aan

Leapforce helpt klanten met HubSpot met:

01 Advies over HubSpot
We begeleiden bij het selecteren van het juiste pakket, processen in kaart brengen en het samenstellen van een implementatieplan op maat. Leapforce heeft meer dan 30 implementatieprojecten gedaan
02 Techniek
We richten HubSpot naar de wens van de gehele organisatie effectief en op maat in. Ook verzorgt Leapforce data migratie, zodat er een succesvolle transitie kan plaatsvinden.
03 Integraties
Wij zetten integraties op met het CRM systeem en externe software. En wij beheren dit. Leapforce beheert al meer dan 100+ integraties voor onze klanten.
04 Data
Wij gaan systematisch aan de slag met de data en zorgen voor de opschoning en verrijking. Daarnaast implementeren we HubSpot scripts die dit werk automatisch doen.
05 Inzicht op maat
We ontwikkelen geavanceerde dashboards op maat, zowel binnen HubSpot als extern (met datawarehouse en -visualisatie software).
06 Adoptie
Door in te zetten op  de Leapforce software adoptie methode behalen we effectief gewenst gedrag en stimuleren we gebruik onder medewerkers.
07 Training en onboarding
We nemen de training en onboarding van nieuwe collega’s op ons.
08 Support en ondersteuning
We helpen gebruikers en ondersteunen bij het gebruik middels de Leapforce Helpdesk met een gemiddelde reactietijd van 1,2 uur
Vraag de gratis HubSpot demo aan

Onze ervaring, wij hebben...

100+

CRM implementaties afgerond

30k+

Uren gewerkt aan CRM

10

CRM Specialisten

Wil jij ...

  • Je CRM koppelen aan je IT landschap
  • Handmatig werk automatiseren
  • Dashboards op maat voor jouw organisatie
  • Je customer journey in één systeem
  • Een gebruiksvriendelijk CRM-systeem
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag de gratis demo aan

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op