Gratis growth hacking e-book!

50 growth hacks om direct te gebruiken

Je gaat beginnen met growth hacking - geweldig! Je hebt je research gedaan, je bedrijfsprocessen zijn op orde, en je hebt alles gedigitaliseerd. Alles is klaar voor growth hacking en je kunt niet wachten om te beginnen. Maar waar ga je precies beginnen? Wat zijn de eerste stappen die je kunt nemen voor het werven van nieuwe klanten? Daar kunnen wij je bij helpen!

Elke week geven wij op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram een growth hacking tip die je direct kunt implementeren. Elke tip helpt je met het zo snel mogelijk laten groeien van je bedrijf. Online marketing speelt hier een grote rol in en online marketeers en content marketers van elk bedrijf zullen veel profijt zien van het implementeren van deze tips. Natuurlijk kijken we ook naar het gebruiken en toepassen van digitale tools, social media en content marketing.

Wij snappen natuurlijk ook dat het beginnen met growth hacking overweldigend kan zijn. Er zijn zoveel opties, tools en processen die je kunt inzetten. Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Of, raak je verdwaald in alle tools. Daarom hebben wij alle tips (en heel veel nieuwe tips!) speciaal voor jullie gebundeld in een e-boekje die je opgestuurd krijgt wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

Met onze 50 tips kun je direct aan de slag met growth hacking. We hebben de 50 tips opgedeeld in acht hoofdstukken:

  1. Beginnen met growth hacken
  2. Social media
  3. Contentmarketing
  4. Adverteren
  5. Website
  6. Personeel
  7. Klanten
  8. Tools

Heb je na het lezen van het boekje nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag om deze tips zo effectief mogelijk te gebruiken en implementeren.

Deel dit artikel