Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Growth Hacking tools

Compleet overzicht van growth hacking tools

Er zijn bijna 7000 marketing / growth hacking tools

In ‘Wat is growth hacking en wat is het niet?’ lieten we de afbeelding met het overzicht van marketing en growth hacking tools al zien. Maar eind april kwam chiefmartec.com met een update van het overzicht met marketing tools. Hoog tijd dus om er nog een keer goed naar te kijken.

Sinds 2011 creëert chiefmartec.com ieder jaar een afbeelding met de beschikbare online marketing tools. Waar er in 2011 nog maar 150 tools waren, zijn er in 2018 bijna 7000 tools. Een fikse groei ten opzichte van 2011, maar ook vergeleken met de 5000 in 2017.

Maar hoe weet je nou welke tool het beste bij jouw organisatie past? Dat is waar wij van Leapforce ons in specialiseren. Alleen een tool is geen wondermiddel, het gaat pas echt voor je werken als je ze op de juiste manier inzet en dat is waar wij bij helpen. Daarom creëerden we de tool browser om je te helpen de beste tool voor jouw bedrijf te vinden.

Je kunt contact met ons opnemen over hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze content en tool reviews direct in je inbox.

marketing technology landscape
martech landscape

Deel dit artikel

Ontdek de online groeikansen van jouw bedrijf

Meet met behulp van deze groeitest middels 10 vragen de volwassenheid van de marketing van jouw bedrijf en ontdek kansen.

Wat is een ‘Customer empathy map’ en wat kun je ermee?

Ongeveer een jaar geleden schreven we een blog over de doelgroep analyse. We legden uit waarom deze een belangrijke basis vormt van iedere marketingstrategie. Daarbij beschreven we tevens hoe je in 7 eenvoudige stappen meer over je doelgroep te weten komt.  In deze blog bespreken we de ‘customer empathy map’. Deze methode wordt vaak gebruikt
Lees meer

5 redenen voor het inhuren van een marketing agency

Marketing is een onmisbaar onderdeel van ieder succesvol bedrijf. Start-ups hebben een sterke marketingstrategie nodig om te kunnen groeien, maar ook bedrijven die al een tijdje meegaan zijn gedwongen mee te gaan met de laatste marketingtrends. Doen ze dit niet? Dan zullen ze dit direct merken in hun verkopen.  De Leapforce marketing experts hard aan
Lees meer

Growth Hacking: Alles wat je moet weten!

Heb je onze slogan gezien? “Growth Hacking as a Service”. Al vanaf de geboorte van Leapforce geloven we in growth hacking. Het is een techniek die ieder bedrijf een volledig unieke strategie oplevert, en de resultaten zijn razend snel.  In dit artikel vertellen we je alles over growth hacking. We gaan in op de definitie
Lees meer