Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

growth hacks

Growth hacks zijn ook voor jouw bedrijf de toekomst!

Growth hacks: wat kun je er allemaal mee?

Growth hacking, je kunt als bedrijf tegenwoordig niet meer om het fenomeen heen. Door middel van growth hacks is het mogelijk om bedrijfsprocessen beter te laten functioneren en je bedrijf sneller te groeien. Maar het is meer, het is een manier van denken. Een skill-set. Een manier van aanpakken. Een strategie. Een visie.

Hieronder vind je meerdere links naar websites en artikelen die je helpen met growth hacking en het vinden van een growth hack die bij jou past.

#1 Lifecycle - 28 voorbeelden van apps

Lifecycle.io heeft een fantastisch overzicht gemaakt met 28 voorbeelden van apps die je helpen met growth hacking.

#2 Ladder - overzicht van growth hacks

Ben je opzoek naar inspiratie om nieuwe experimenten en growth hacks uit te voeren? Dan is Ladder.io een fantastische website. Zij hebben namelijk een overzicht gemaakt met +850 growth hacks.

#3 Growth Tribe - Growth Hacking resources

Of misschien wil je gewoon rustig rondkijken in de wereld van de growth hacks. Dan hebben zowel De Growth Tribe en Rocketshp.com een mooie pagina met een breed scala aan onderwerpen over growth hacking.

#4 Growth Hackers - Video's over Growth Hacking

Vind je het fijner om een video te bekijken dan heeft Growthhackers.com een mooie lijst met video’s die je rustig kunt bekijken. En om zo inspiratie op de toen om direct zelf aan de slag te gaan.

#5 Robbie Richards - voorbeelden van bedrijven die growth hacking toepassen

Als laatste heeft Robbierichards.com een fijne lijst samengesteld met voorbeelden van bedrijven die door middel van growth hacking ontzettend zijn gegroeid. Leer bijvoorbeeld hoe Uber, Dropbox en AirBnB in no time uitgegroeid zijn tot mega bedrijven. Wie weet helpen deze growth hacks jou ook wel zo snel te groeien dat je binnenkort met de grote jongens rond de tafel zit.

#6 Leapforce - Growth Hacking tips

Natuurlijk hebben wij ook een aantal growth hacks voor je om direct aan de slag te gaan. Zoals 5 growth hacking tips om direct aan de slag te gaan en 6 growth hacks om direct in te zetten. Of als je bij het begin wilt beginnen, leggen je uit wat growth hacking is en wat het juist niet is.

Kom je er nog niet uit en wil je graag hulp met de growth hacking binnen je bedrijf, dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren. We helpen je graag verder.

Deel dit artikel

Ontdek de online groeikansen van jouw bedrijf

Meet met behulp van deze groeitest middels 10 vragen de volwassenheid van de marketing van jouw bedrijf en ontdek kansen.

Wat is een ‘Customer empathy map’ en wat kun je ermee?

Ongeveer een jaar geleden schreven we een blog over de doelgroep analyse. We legden uit waarom deze een belangrijke basis vormt van iedere marketingstrategie. Daarbij beschreven we tevens hoe je in 7 eenvoudige stappen meer over je doelgroep te weten komt.  In deze blog bespreken we de ‘customer empathy map’. Deze methode wordt vaak gebruikt
Lees meer

5 redenen voor het inhuren van een marketing agency

Marketing is een onmisbaar onderdeel van ieder succesvol bedrijf. Start-ups hebben een sterke marketingstrategie nodig om te kunnen groeien, maar ook bedrijven die al een tijdje meegaan zijn gedwongen mee te gaan met de laatste marketingtrends. Doen ze dit niet? Dan zullen ze dit direct merken in hun verkopen.  De Leapforce marketing experts hard aan
Lees meer

Growth Hacking: Alles wat je moet weten!

Heb je onze slogan gezien? “Growth Hacking as a Service”. Al vanaf de geboorte van Leapforce geloven we in growth hacking. Het is een techniek die ieder bedrijf een volledig unieke strategie oplevert, en de resultaten zijn razend snel.  In dit artikel vertellen we je alles over growth hacking. We gaan in op de definitie
Lees meer