Growth hacks zijn ook voor jouw bedrijf de toekomst!

Growth hacks: wat kun je er allemaal mee?

Growth hacking, je kunt als bedrijf tegenwoordig niet meer om het fenomeen heen. Door middel van growth hacks is het mogelijk om bedrijfsprocessen beter te laten functioneren en je bedrijf sneller te groeien. Maar het is meer, het is een manier van denken. Een skill-set. Een manier van aanpakken. Een strategie. Een visie.

Hieronder vind je meerdere links naar websites en artikelen die je helpen met growth hacking en het vinden van een growth hack die bij jou past.

#1 Lifecycle - 28 voorbeelden van apps

Lifecycle.io heeft een fantastisch overzicht gemaakt met 28 voorbeelden van apps die je helpen met growth hacking.

#2 Ladder - overzicht van growth hacks

Ben je opzoek naar inspiratie om nieuwe experimenten en growth hacks uit te voeren? Dan is Ladder.io een fantastische website. Zij hebben namelijk een overzicht gemaakt met +850 growth hacks.

#3 Growth Tribe - Growth Hacking resources

Of misschien wil je gewoon rustig rondkijken in de wereld van de growth hacks. Dan hebben zowel De Growth Tribe en Rocketshp.com een mooie pagina met een breed scala aan onderwerpen over growth hacking.

#4 Growth Hackers - Video's over Growth Hacking

Vind je het fijner om een video te bekijken dan heeft Growthhackers.com een mooie lijst met video's die je rustig kunt bekijken. En om zo inspiratie op de toen om direct zelf aan de slag te gaan.

#5 Robbie Richards - voorbeelden van bedrijven die growth hacking toepassen

Als laatste heeft Robbierichards.com een fijne lijst samengesteld met voorbeelden van bedrijven die door middel van growth hacking ontzettend zijn gegroeid. Leer bijvoorbeeld hoe Uber, Dropbox en AirBnB in no time uitgegroeid zijn tot mega bedrijven. Wie weet helpen deze growth hacks jou ook wel zo snel te groeien dat je binnenkort met de grote jongens rond de tafel zit.

#6 Leapforce - Growth Hacking tips

Natuurlijk hebben wij ook een aantal growth hacks voor je om direct aan de slag te gaan. Zoals 5 growth hacking tips om direct aan de slag te gaan en 6 growth hacks om direct in te zetten. Of als je bij het begin wilt beginnen, leggen je uit wat growth hacking is en wat het juist niet is.

Kom je er nog niet uit en wil je graag hulp met de growth hacking binnen je bedrijf, dan kun je ons natuurlijk altijd contacteren. We helpen je graag verder.

Schrijf je in voor onze growth hacking nieuwsbrief

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.