Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Wil jij met jouw bedrijf meer organisch website verkeer? Scan je website gratis

De tooling van Leapforce identificeert direct toepasbare verbeterpunten waarmee jij met jouw website beter posities verwerft op zoekmachines!

Meer organisch verkeer genereren?

SEO – je hoort het steeds vaker voorbij komen, maar wat is SEO nou eigenlijk? SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is een parapluterm voor alle activiteiten die gedaan worden om te zorgen dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekmachines wordt weergegeven.

Door middel van onze gratis SEO scan krijg je inzicht in welke specifieke dingen jij kan veranderen aan jouw website. Het is namelijk zo dat de zoekmachines die hoger in de zoekmachines staan automatisch meer organisch verkeer trekt. Dat lijkt ons een win-winsituatie!

Gratis vrijblijvende SEO scan

Wij kunnen gerust stellen dat SEO zeer belangrijk is voor digitale groei. Tegenwoordig bestaan gelukkig genoeg mogelijkheden om de SEO-prestaties op een gestructureerde wijze te optimaliseren. Echter, is dit nog wel een hele opdracht. Leapforce geeft jou graag inzicht in jouw optimalisatiemogelijkheden en daarom bieden wij de mogelijkheid om een gratis, vrijblijvende SEO scan middels onze tooling te ontvangen. Geïnteresseerd? Klik dan op het SEMrush formulier hieronder!

Resultaten waar we trots op zijn

Organisch verkeer

Een gezonde SEO-structuur zorgt voor meer organisch verkeer naar jouw website

Een gezonde SEO-structuur zorgt voor meer organisch verkeer naar jouw website

Door een sterke domain authority score is jouw website hoger en beter zichtbaar in zoekmachines

Meer leads

Goede SEO zorgt uiteindelijk voor meer leads die omgezet kunnen worden in bijvoorbeeld salesgesprekken of aankopen

SEO scan

Nog niet overtuigd?

Bekijk onze succescases