Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Webshop laten bouwen?

Laat je webshop bouwen door professionals en maak van je online aanwezigheid een succes!

5/5

Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

De voordelen van een webshop

Draagt bij aan de groei van je bedrijf

Levert waardevolle analyses

Boost je sales- en marketingactiviteiten

Gratis adviesgesprek ontvangen?  Vraag dit aan via ons formulier

Webshop laten maken, iets voor jou?

Communicatie blijft van offline naar online verschuiven. Ook in het bedrijfsleven lijkt er steeds meer de voorkeur te zijn voor persoonlijke digitale communicatie. Webshops zijn hierdoor niet meer alleen interessant voor B2C-bedrijven, maar ook voor B2b-bedrijven. De inzet van digitale verkoopmogelijkheden draagt bij aan een gigantische omzetgroei.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Waarom Leapforce je webshop laten bouwen?

Impressies en CPM in Attract fase Hyperlink tekst: ‘’Wij geven je graag uitleg over het Leapboard, ons eigen ontwikkelde marketing dashboard, en nemen met je door wat data analyses en growth hacking voor jouw bedrijf kunnen betekenen.’’

Leapforce heeft al 30+ websites op maat gemaakt en in beheer

Jouw webshop ontwikkelen doen we in 8 stappen

We beginnen met een strategie, waarin we jouw doelen, voorkeuren en verwachtingen onder de loep nemen. De voorbereidingen en planning maken we overzichtelijk in Airtable, waarmee elke stap van het proces netjes wordt gemonitord.

In deze fase kiezen en installeren we een hostingpakket en een Content Management System (CMS).

Nu is het tijd voor het ontwerp van de webshop. Hierbij maken we een sitemap waarop je precies kunt zien welke pagina’s er komen en hoe al deze pagina’s aan elkaar worden gelinkt. En natuurlijk het daadwerkelijke design van de webshop. Bij ons ontwerp staat de user experience (UX) centraal en is de webshop zo ingericht dat de bezoeker intuïtief de juiste acties onderneemt.

Hierna wordt de webshop aan jouw website toegevoegd en installeren we de juiste integraties voor het toevoegen van producten en het afhandelen van betalingen

Tot slot kiezen we voor de livegang van de campagnes een marketingstrategie gebaseerd op de volgende punten:

  1. De gekozen ambities en KPI’s
  2. Uitwerking van de belangrijkste gekozen campagne strategie
  3. Een blauwdruk van de roadmap + benodigdheden voor uitvoering

Vervolgens is het tijd voor testen en evalueren. Er bestaan handige tools waarmee we je webshop testen. Ook nemen we de webshop natuurlijk uitgebreid met je door en verwerken we eventuele feedback.

De website is nu klaar voor lancering, maar we lanceren nog even niets. Eerst zorgen we dat de resultaten van de nieuwe website en webshop gemeten kunnen worden. Dit doen we door het installeren van diverse tools voor analyse, zoals Google Analytics, eventuele social media tags en Google Optimize. Wanneer de website nu wordt gelanceerd, is de prestatie en ontwikkeling hiervan direct inzichtelijk. 

Alles staat nu klaar en de website en shop worden gelanceerd. We voeren voor die tijd nog enkele laatste checks uit, controleren alle content en ruimen WordPress netjes op. Ook volgen na de lancering de eerste SEO-analyses en rollen direct de eerste resultaten binnen.

Onze ervaring, wij hebben...

50+

Websites en shops gebouwd

8

Web experts in huis

30k+

Pagina’s gebouwd

Naast dat websites gemaakt door Leapforce technisch haarfijn in orde zijn, zorgen we met onze andere specialisten er ook meteen voor dat je website goed vindbaar is, er mooi uitziet, business oplevert en alles goed doorgemeten wordt. Zo kost het niet alleen geld, maar levert het ook wat op.

Job Huisman, Website expert

Job-huisman-leapforce

Wil jij…

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Binnen 7 werkdagen gaan wij met je zitten.
5/5

Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag een gratis adviesgesprek aan

"*" geeft vereiste velden aan

Een match op o.a. marktsegment en bedrijfsgrootte is nodig vanwege het hoge aantal aanvragen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

5/5
“Met behulp van de expertise van Leapforce hebben wij de business binnen een jaar meer dan verdrievoudigd! Deze groei hebben we onder andere te danken aan de verschillende marketing automations, integraties, een slimme campagnestrategie, creatieve advertenties, een vernieuwde webshop en CRO-activiteiten.”

Pieter Duijs, Directeur & eigenaar Thuysvers

Deze merken gingen je voor...

thuysvers logo
demaco
Plymovent

Misschien vind je dit ook interessant?