Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Recruitment marketing heeft een grote impact gehad voor de werving van technische rollen voor Nodema, een machinebedrijf in Weesp.

Machine-onderhoud-2V9B0340-1-1-1

Vraag en doelstelling

"Nodema krijgt maar liefst twintig nieuwe sollicitanten binnen."

In tijden van schaarste slimmer recruiten. Nodema werkte met recruitmentbureaus en uitzendbureaus. Veelal kostbaar en geen garantie voor succes. Kon dat geld niet beter en duurzamer besteed worden? Leapforce werd gevraagd een eigentijdse campagne te bedenken en uitvoeren.
pand-buitenkant-Nodema-2048x992

Over Nodema

Nodema is al 34 jaar gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van verpakkingstoepassingen. In het bijzonder folieverpakkingsmachines, etiketteersystemen en feeders en verbruiksmaterialen. Nodema wil een digitaliseringsslag maken en de wervingscampagne is daar een eerste stap in. 
lf-onze-aanpak

Onze aanpak

Er is krapte op de arbeidsmarkt, dus een saai vacature tekstje verstopt op de website is echt niet genoeg. Nodema was op zoek naar servicemonteurs en is daar niet het enige bedrijf in. Leapforce heeft de mensen van Nodema goed ondervraagd wat het werk inhoudt, wat er leuk aan is, hoe de collega’s zijn, waarom zij er werken etc. 

Ten tweede hebben we een aparte landingspagina gemaakt, met aansprekende teksten gebaseerd op de uitkomsten van de interviews. Bovendien heeft Leapforce  apart foto’s gemaakt om met beeld en design meer lading aan de boodschap te geven. De campagnes  zijn voornamelijk regionaal via Facebook/Instagram en Linkedin gedaan. Nog geen duizend euro advertentiebudget, resulteerde in uiteindelijk tientallen sollicitaties. Nodema reageerde snel op elke aanvraag, wat de kans van slagen natuurlijk verhoogt.

Resultaten waar we trots op zijn

01 Hoog aantal advertentie weergaven

Maar liefst 57.727 advertentie weergaven.

02 Hoog aantal pagina bezoekers

Er zijn 942 potentiële servicemonteurs die de landingspagina bezocht hebben

03 Nieuwe collega's opgeleverd

Een totaal van 20 sollicitanten met daaruit meerdere nieuwe collega’s!

gijskurvers

“Leapforce heeft laten zien dat het anders kan!”

“Ik wilde zoeken naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan en dat ook duurzamer is in naamsbekendheid en zichtbaarheid in de regio”.

Gijs Kurvers
Directeur, Nodema

Plan jouw gratis sessie
Leo-over-ons

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten

In slechts 30 minuten onthullen onze specialisten hoe je effectief digitale sales en marketing inzet voor maximale tractie.