Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De persoonlijke benadering op LinkedIn en het versturen van e-mail campagnes heeft PROZEE geholpen tonnen aan extra dealwaarde te genereren in minder dan een jaar tijd!

P2150491-2-1536x1152

Vraag en doelstelling

"De online zichtbaarheid verbeteren en een constante stroom leads genereren."

PROZEE was op zoek naar een partner die kon helpen bij het aanbrengen van een duidelijke strategie in de online sales- en marketing activiteiten. De interesse lag voornamelijk in de online vindbaarheid verbeteren, de doelgroep beter bereiken, een constante stroom van leads genereren en deze leads converteren naar klanten.

2015-06-22-18.57.28-1536x864

Over PROZEE

PROZEE is meer dan 30 jaar totaalleverancier van machines en installaties binnen Nederland. Ze verzorgen de ontwikkeling en engineering voor de bouw, de montage en het onderhoud van machines en technische installaties. Zo is PROZEE vaste leverancier voor bedrijven in waterleidingen, de agrarische sector, installateurs en machinebouwers. PROZEE verzorgt onder meer het lasersnijden, verspanen, plaatwerk, industrieel onderhoud, leidingwerk, robotlassen en machinebouw van ontwerp tot montage.

lf-onze-aanpak

Onze aanpak

De focus van Leapforce lag in eerste instantie op het vergroten van de online zichtbaarheid. Om deze reden heeft Leapforce, met behulp van diverse tools en campagnes op LinkedIn, de naamsbekendheid vergroot en het aantal maandelijkse websitebezoekers in minder dan een jaar tijd met 237% laten stijgen. Door middel van geautomatiseerde InMails en connectieverzoeken op LinkedIn zijn relevante personen uit de doelgroep benaderd en zijn diverse nieuwe opdrachten binnengehaald.

Resultaten waar we trots op zijn

01 Slapende klanten wakker maken

Het versturen van een eenvoudige mail aan slapende klanten leverde direct offerte verzoeken op. Bij slapende klanten zit vaak een groot potentieel wat men zich niet realiseert.

02 Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering middels LinkedIn InMails en connectieverzoeken heeft onder andere een nieuwe klant opgeleverd met een potentiële omzet van enige tonnen.

03 Meer website verkeer

Een gemiddelde stijging van het aantal website bezoekers met 237%, sinds de start van de campagneactiviteiten en de website optimalisaties die Leapforce heeft doorgevoerd.

Prozee-Quote-pciq2g3lk7igbseu0jyk7hutsp7axfkcvi1oqlpn4o

“Leapforce heeft mijn verwachtingen overtroffen!”

Ik was niet tevreden met het werk wat geleverd werd door mijn oude marketingbureau. Ik hoorde over Leapforce en was benieuwd of zij de vooraf gestelde doelstellingen echt konden waarmaken. De eerste mailing die het Leapforce team verstuurde leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Inmiddels helpt Leapforce bij het automatiseren van al mijn marketing en sales activiteiten. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment marketing zodat we al die deals kunnen bemannen. Daarmee heeft Leapforce mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen!

 

Bart Gerritsen
Directeur & eigenaar van PROZEE

Plan jouw gratis sessie
Leo-over-ons

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten

In slechts 30 minuten onthullen onze specialisten hoe je effectief digitale sales en marketing inzet voor maximale tractie.