Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!
Fotografie-Econic-Klantreis-communicatie-bewerkt-highres-26-scaled
Campaigning

Na 11 maanden 7000+ leads voor evoyo met online advertising

Middels online advertising en de expertise van Leapforce is het websiteverkeer met 460% gegroeid en genereert Leapforce de laatste maanden minimaal 800 leads per maand.
Lees meer
Lease a bike
Data & Automation

Automatisering van het fietsleaseproces bij Lease a Bike

De Registration Highway is een project dat middels automatisering en integraties tussen verschillende systemen leidde tot een 480 keer snellere service en een registratieproces van vijf minuten in plaats van maanden.
Lees meer
thuysvers-cases-1
Campaigning

Leapforce behaalt 297% meer omzet voor Thuysvers

Een omzetstijging van 297% middels social media campagnes en marketing automation. Met behulp van Leapforce heeft ThuysVers de business binnen een jaar tijd verdrievoudigd!
Lees meer
afbeelding-van-wijhe
Web development

Twee nieuwe websites en groei van organisch verkeer voor Van Wijhe

Koninklijke Van Wijhe Verf wilde twee nieuwe websites. Na hard werken zijn twee mooie en goed functionerende websites met daarbij ook een flinke verbetering op SEO-technisch gebied.
Lees meer
Kraus-machine-2V9B9968-1-scaled
Campaigning

Tientallen sollicitanten voor Nodema middels recruitment marketing

Recruitment marketing heeft een grote impact gehad voor de werving van technische rollen voor Nodema, een machinebedrijf in Weesp.
Lees meer
Sif Group
Campaigning

Leapforce helpt binnen twee maanden Sif Group aan 300+ leads

Met een slimme LinkedIn advertentiecampagne hebben we na een korte periode van experimenteren uiteindelijk in twee maanden 300+ leads gegenereerd. En dat terwijl de doelstelling 60 leads in drie maanden was!
Lees meer
prozee
Campaigning

Digitale sales- en marketingmachine voor PROZEE

Door de inzet van slimme tools voor persoonlijke benadering van potentiële klanten met onder andere LinkedIn InMails en e-mails is de sales pipeline van PROZEE gevuld met tonnen euro’s aan extra dealwaarde.
Lees meer
Rectangle-41-1
Campaigning

Leapforce helpt Hybrid aan leads t.w.v. €100k+

Binnen twee maanden hebben we voor onze klant Hybrid 88 leads gegenereerd met LinkedIn ads. Hieruit kwamen 37 gesprekken en zijn er uiteindelijk 15 pilots gestart.
Lees meer
rijnmond-cases-1
Data & automation

Alle bereikcijfers in een dashboard voor Rijnmond

Rijnmond maakte handmatig een maandelijkse rapportage van de bereikcijfers van al haar media-uitingen. Een tijdrovend, foutgevoelig en bewerkelijk proces. Na 3 maanden dashboard ontwikkeling kon Rijnmond automatiseren en circa 0,4 FTE besparen.
Lees meer
verpakapotheek
Data & automation

Alle stuurinformatie in één dashboard en 0.5FTE tijdswinst voor Verpakapotheek

Verpakapotheek werkte met operationele en financiële systemen die nauwelijks geïntegreerd waren waarbij de data in de systemen overlapte. Leapforce heeft meerdere databronnen inzichtelijk gemaakt wat veel tijd en werk bespaart.

Lees meer
1176-1024x683
Data & automation

Een gestructureerde content- en SEO-strategie voor JASA

Door iedere maand SEO-geoptimaliseerde content te produceren heeft JASA een steeds groter wordende stroom websitebezoekers.
Lees meer
Plan jouw gratis sessie
Leo-over-ons

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten

In slechts 30 minuten onthullen onze specialisten hoe je effectief digitale sales en marketing inzet voor maximale tractie.