Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!
Leapforce Flywheel of Growth Hacking

Ontdek de kracht van growth marketing

Leapforce stimuleert bedrijfsgroei door de beste tools te kiezen, te experimenteren en te automatiseren, resulterend in meer leads, deals en klanten.

Wij doen dit met de Leapforce flywheel of growth hacking filosofie, waarin technieken, tools en onderwerpen aan bod komen rondom advertising, social media, content, SEO, websites, CRM, marketing automation, CPQ, data en integraties. Hiermee laten wij jouw bedrijf maximaal groeien op digitaal vlak.

Leapforce is HubSpot Platinum Partner badge

Leapforce is Platinum HubSpot partner

HubSpot is hét CRM-platform dat alle essentiële tools centraliseert, ideaal voor schaalbare bedrijven die een top klantervaring willen bieden. Als HubSpot Platinum partner beschikken we over de expertise om HubSpot volledig voor jou in te richten en je team te onboarden.

Met HubSpot profiteer je van de Marketing Hub voor leadgeneratie, de Sales Hub voor relatiebeheer en meetings, de Service Hub voor support tickets en kennisbeheer, de Content Hub voor websitebouw en de Operations Hub voor app-integraties en procesautomatisering.

De vakgebieden van onze experts

01 Growth marketing

Growth hacking focust op het versnellen van organisatiegroei door snel opeenvolgende experimenten. Het doel is maximale groei op een snelle en kostenefficiënte manier. Succesvolle growth hackers analyseren groeipatronen, stellen een lijst op van potentiële groeitechnieken en prioriteren deze op impact en inspanning. De beste experimenten worden eerst uitgevoerd, nauwkeurig gemeten en geëvalueerd. Succesvolle technieken worden vervolgens opgeschaald voor duurzame groei.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina's voor meer informatie:

02 HubSpot CRM

Leapforce ziet de kracht van HubSpot: een flexibel CRM-systeem dat meegroeit met elke organisatie. Alle teams - Sales, Marketing en Service - werken naadloos samen binnen één platform, en integraties met andere software zijn eenvoudig. We gebruiken HubSpot zelf voor geautomatiseerde digitale marketing en sales, wat, samen met de juiste tools, leidt tot aanzienlijke omzetgroei. Als HubSpot Platinum Partner verzorgen we ook implementaties, migraties en integraties voor onze klanten.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina's voor meer informatie:

03 Campaigning

Wil je meer websitebezoekers, online leads of directe verkopen? Marketingcampagnes, zoals advertenties en direct mails, bereiken en activeren je doelgroep gericht. Hoewel campagnes veelgebruikt zijn, is hun effectieve inzet een uitdaging. Met 50+ kanalen en 8.000+ tools kan het opzetten van een sterke campagne overweldigend zijn. Welke kanalen bereiken je doelgroep? Hoe bekend zijn ze met je merk? En hoe leid je ze naar een conversie? Elk element is cruciaal voor je marketingdoelen en verdient zorgvuldige overweging.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina's voor meer informatie:

04 Web development

Onze web developers bij Leapforce zijn experts in HubSpot Content Hub en WordPress. We zorgen niet alleen voor technische perfectie, maar ook voor optimale vindbaarheid, converterend design en grondige metingen. Zo wordt je website een investering die rendeert.

Onze strategisten definiëren doelen en inhoud, waarna CRO-experts een converterend ontwerp maken. Dit wordt verfijnd door visual designers die jouw merkidentiteit vastleggen. Onze technici brengen vervolgens alles tot leven. Als HubSpot partner gaat onze voorkeur uit naar HubSpot Content Hub vanwege de naadloze integratie met het CRM en gebruiksgemak voor marketeers. Indien nodig, gebruiken we het robuuste WordPress CMS voor maatwerk websites of shops.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina voor meer informatie:

05 Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een converterende website heeft voldoende bezoekers nodig. Je kunt bezoekers aantrekken via advertenties, maar bij Leapforce beheersen we ook de kunst van organische zoekresultaten, waarbij je niet per klik betaalt.

Onze aanpak voor zoekmachine optimalisatie (SEO) rust op drie pijlers:

  1. Techniek: We optimaliseren de website structuur en techniek voor zowel bezoekers als zoekmachines.
  2. Content: Goede vindbaarheid begint bij sterke content. We ontwikkelen strategieën voor relevante en geoptimaliseerde teksten, afbeeldingen en video's.
  3. Autoriteit: We bouwen aan de online reputatie van je website, ondersteund door kwalitatieve backlinks.

SEO is een langetermijnstrategie. Voor directe resultaten zijn advertenties effectief, maar zodra advertentiebudgetten op zijn, zorgt sterke SEO voor een gestage stroom organische bezoekers.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina voor meer informatie:

06 Social media

Bereik en blijf zichtbaar voor je doelgroep met ons social media management. Bij Leapforce adviseren we graag: we analyseren je social media, stellen doelen en kiezen de juiste kanalen. Samen ontwikkelen we een contentstrategie, bewerken posts en geven interactietips.

Desgewenst nemen we al het beheer over. Onze experts bezoeken je met een foto- of videograaf om content vast te leggen, aangevuld met spontane posts tussendoor.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina's voor meer informatie:

07 Conversie optimalisatie (CRO)

Vraag je je af waarom je website niet presteert zoals gehoopt, of benieuwd of je nog meer uit je website kunt halen? Duik in conversion rate optimization (CRO). Onze data-experts combineren psychologische inzichten om het maximale uit je websiteverkeer te halen. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande websites, we denken mee. Met een CRO-scan van Leapforce krijg je een diepgaande analyse van je site, concrete actiepunten om bezoekersgedrag te sturen, inzicht in wat conversies tegenhoudt en strategieën om betrokkenheid te vergroten.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina voor meer informatie:

08 Tracking & analytics

Growth Hacking draait om het slim inzetten van diverse tools en technieken. Het is essentieel om te weten welke kanalen voor jou effectief zijn. Onze tracking & analytics experts zorgen voor accurate dataverzameling, integratie met relevante tools en naleving van AVG/GDPR.

Dankzij Google Tag Manager en Google Analytics 4 hebben onze Growth Hackers de info die ze nodig hebben. Tegelijkertijd kun jij als leidinggevende de kern-KPI's monitoren via ons Leapforce Marketing Dashboard. Dit dashboard integreert data van diverse platforms zoals Google Analytics, Meta Analytics, sociale media kanalen en meer, allemaal in één interactieve omgeving.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina voor meer informatie:

09 Data & automation

Integraties bieden de kans om handmatige processen te minimaliseren. Automation draagt bij aan de schaalbaarheid en vermindert fouten, terwijl data-inzichten de effectiviteit van sales- en marketingprocessen verhogen. Maar hoe is dit allemaal begonnen?

Hoewel het onzeker is of Apple's logo geïnspireerd is door de appel die Alan Turing's leven beëindigde, staat vast dat dit wiskundige genie zowel het einde van WOII als de opkomst van computers heeft beïnvloed.

In onze moderne wereld zijn computers onmisbaar. De digitale economie groeit snel, en met meer dan 8.000 beschikbare softwaretools raken veel bedrijven in de sales- en marketingsector het overzicht kwijt.

Geïnteresseerd? Bezoek onze expertise pagina voor meer informatie:

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Plan jouw gratis sessie
Leo-over-ons

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten

In slechts 30 minuten onthullen onze specialisten hoe je effectief digitale sales en marketing inzet voor maximale tractie.