Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De voordelen van een professionele website in HubSpot CMS

Strakke designs met professionele uitstraling

Track de volledige customer journey

Verhoog je conversie

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Keith bouwt een website

Waarom een website door Leapforce laten bouwen?

Leapforce heeft alle expertise in huis. Van design, tot development, CRO, integraties en analytics.
Leapforce levert met standaarden rondom snelheid, SEO, security, design en conversie.
Leapforce is HubSpot platinum partner en heeft ervaring met alle modules, waaronder de Content Hub.
Het is bewezen dat bedrijven meer leads en omzet genereren met websites op maat van Leapforce!
 
 
 
 
 
Plan een afspraak

Jouw website bouwen we in vijf fases

01 Doelstellingen bepalen
We starten met een kickoff over je ambities en KPI’s, waarbij je kunt denken aan naamsbekendheid, omzetdoelen of leads genereren. Daarna gaan wij aan het werk met een propositie, markt- en doelgroeponderzoek. Hierdoor weten we hoe we bestaande klanten kunnen activeren en hoe we potentiële klanten kunnen bereiken.
02 Website ontwerpen
Een website scoort het beste met een goed design. Daarom ontwerpen we een website waarmee je inspeelt op het gedrag van (potentiële) klanten, waardoor je website optimaal converteert.
03 Website bouwen
We gaan voor je aan de slag met de structuur van de website, wireframes, content, design, de technical setup, analytics en nog veel meer. We zorgen dat alles aan zowel de voor- als achterkant van je website geoptimaliseerd is zodat jij je gewenste resultaten behaalt.
04 Launch
Klaar voor bergen leads, een prachtige merkbeleving en een gigantische groei in webverkeer? Let’s go! Na de launch zetten we eventuele puntjes op de i, voeren we het onderhoud aan de website uit en komt het leukste onderdeel voor jou: inzicht in de data en daarmee de resultaten die je met je spiksplinternieuwe website behaalt. 
05 Webbeheer
We zorgen ervoor dat je website continu optimaal blijft functioneren. Hiervoor onderhouden we de updates en veiligheid van je website, monitoren we de prestatie, zorgen we voor de juiste ondersteuning in de vorm van support bij klantvragen, dragen we zorg voor de snelheid optimalisatie en nog veel meer. Je hoeft zelf niets te doen, we nemen je alles uit handen.
Plan een afspraak

Onze ervaring, wij hebben...

100+

Websites gebouwd

10

Web experts in huis

+50k

Pagina’s gebouwd

Wil jij...

  • een website die niet alleen geld kost maar ook omzet geeft?
  • weten of je wel echt een nieuwe website nodig hebt?
  • weten wat de aanpak is om tot een top website te komen?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag een adviesgesprek aan