Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Dit is waarom Meta-, Facebook - Instagram Ads werken

Het is #1 grootste social media platform

Je adverteert kostenefficient

Je target jouw specifieke doelgroep

Meta ads voor elke fase van de funnel

Wat kan jouw bedrijf op dit moment het beste gebruiken? Verkoop, naamsbekendheid, leads of recruitment? Het is allemaal mogelijk met Meta Ads. Wij gebruiken Meta ads in elke fase van de funnel. Met een team van facebook specialisten helpen wij jou om je doelstelling te behalen. Hoe we dat doen? Met onder andere slimme testen, haarscherpe targeting, een flinke dosis creativiteit en continue optimalisatie.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

foto-van-tim-kerstholt

Waarom een Meta Ads scan van Leapforce?

Concreet advies gegeven door certificeerde experts om je advertenties te verbeteren of op te zetten.
Tips en tricks voor budgetbesteding en optimalisaties.
Analyse van de Meta campagnes van je concurrenten met daaruit de quickwin.
Hoogover strategie omtrent de inzet van Meta.
Vraag de gratis Facebook Ads scan aan

Het opzetten van Meta Ads bestaat uit 3 fases

01 Identificatie van kansen door middel van onderzoek
Heb je zelf al Meta Ads gemaakt? Dan begint Leapforce met een quickscan en een daarop gebaseerd optimalisatieplan. Vervolgens houden we een kick-off over jouw ambities en KPI’s, zoals naamsbekendheid of omzetdoelen. Daarna gaan we aan de slag met een propositie, markt- en doelgroep onderzoek. Dit zetten we in om bestaande klanten te activeren en potentiële klanten te bereiken.
02 Strategie & roadmap

In alle ideeën maken we een prioritering op basis van impact en effort. Op basis van die prioritering, het onderzoek en jouw doelen formuleren we een strategie met de volgende punten:

  1. De gekozen ambities en KPI’s
  2. Uitwerking van de belangrijkste gekozen campagne strategie
  3. Een blauwdruk van de roadmap + benodigdheden voor uitvoering
03 Uitwerking van campagnes
Wij vinden de perfecte match tussen jouw bedrijf en tone of voice en onze copywriters. De copywriter formuleert de beste tekst en boodschap. om jouw doelgroep te activeren. Deze wordt passend gemaakt aan het beeldmateriaal, zodat de doelgroep niets liever doet dan converteren.
Vraag de gratis Meta Ads scan aan

Onze ervaring, wij hebben…

€2M+

omzet via Meta campagnes toegevoegd

5+

100k+ lead via Meta ads

15+

Advertising experts in huis

Wil jij ...

  • meer naamsbekendheid?
  • een flinke omzetstijging?
  • meer online leads genereren?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Krijg gratis onze Meta Ads scan t.w.v. €595

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op