Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Waarom kiezen voor Leapforce?

35+

Marketing specialisten in huis

125+

Bedrijven helpen groeien

€20M+

Omzet voor klanten gegenereerd

Meesterlijk digitaal groeien met Leapforce

Verdwaald in de digitale jungle? Overspoeld door nieuwe online kansen? In de snel veranderende digitale wereld is Leapforce jouw gids naar effectiviteit en succes. Gewapend met het Leapforce Flywheel of Growth Hacking en met een holistische aanpak creëren wij een ijzersterke strategie waarmee jij voorloper wordt (en blijft) binnen jouw branche.

Bij Leapforce ben je meer dan alleen een klant. Als strategisch partner helpen we je bij het vinden van de beste tools en het benutten van de nieuwste strategieën. Van advertising tot SEO en van websites tot CRM en integraties; samen maken we datagedreven beslissingen die voor meer online zichtbaarheid, leads en conversie zorgen. Is je online marketingmachine eenmaal op gang, dan bereik je ieder jaar meer - met minder. Dat is ons doel.

Klaar om van digitale chaos een geoliede marketingmachine te maken? Wij zetten uitdagingen om in kansen en helpen bedrijven meetbare resultaten te behalen.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

undraw_Design_feedback

Waarom online marketing uitbesteden?

Expertise: Benut de gespecialiseerde kennis van een team dat voortdurend is afgestemd op de snel veranderende digitale marketinglandschap.

Up-to-date: In een veld dat bol staat van 8000+ tools, GDPR-wetgeving en nieuwe trends, bieden wij de zekerheid van de nieuwste inzichten en aanpassingen.

Certificering en training: Ons team is niet alleen ervaren maar ook gecertificeerd, waarborging van kwaliteit en competentie in elke campagne..
Technologie: Directe toegang tot de meest geavanceerde en actuele marketingtools zonder de noodzaak van een initiële investering..
Flexibiliteit: Snel aanpassen en schalen van campagnes op basis van actuele trends en bedrijfsbehoeften.
Vraag een adviesgesprek aan

Van online marketingproces naar succes

01 Ontdekking & analyse
We duiken diep in je bedrijf en markt om kansen en uitdagingen te identificeren.
02 Strategieontwikkeling
We ontwerpen een op maat gemaakt online marketingplan om je doelen te bereiken.
03 Implementatie
Ons team van experts voert de strategie uit met precisie en vakmanschap.
04 Optimalisatie & groei
We monitoren, analyseren en optimaliseren continu om maximale resultaten te behalen.
Kom meer te weten over onze aanpak

Klaar voor een marketingboost?

  • Je huidige marketingstrategie optimaliseren
  • Actiepunten voor de korte en lange termijn kunt identificeren
  • Leer efficiëntere besteding van budget om je ROI te verhogen?
  • Gebruik maken van innovatieve marketingtechnieken
  • Profiteert van gepersonaliseerde strategieën afgestemd op jouw bedrijf
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Plan een digitale meeting!

Meld je aan voor direct contact binnen 2 dagen. Ontketen je marketingpotentieel met Leapforce!