Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Dit is waarom SEO werkt

Je vergroot de vindbaarheid van je website

Je krijgt een betrouwbare uitstraling van je brand

Het is de strategie voor de groei van websitebezoekers

Wat is SEO?

SEO staat voor ‘search engine optimization’, oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Het gaat om technieken met het doel om een website of pagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de resultaten op zoekmachines zonder daarvoor te hoeven betalen.

Dit kan je behalen door de 3 pijlers van SEO

Techniek: De technische aspecten van SEO omvatten het optimaliseren van de website-infrastructuur en codering, zodat zoekmachines de site gemakkelijk kunnen crawlen, indexeren en begrijpen, wat de ranking en zichtbaarheid verbetert.

Autoriteit: Autoriteit verwijst naar het opbouwen van een sterke reputatie en geloofwaardigheid voor je website, door middel van kwalitatieve backlinks en een positieve online aanwezigheid, waardoor zoekmachines de site als betrouwbaar beschouwen en hogere rankings toekennen.

Content: Content omvat het creëren van relevante, waardevolle en geoptimaliseerde inhoud op je website, zoals tekst, afbeeldingen en video’s, die niet alleen aantrekkelijk zijn voor gebruikers, maar ook zoekmachines helpt begrijpen waar je website over gaat en beter te ranken in de zoekresultaten.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Leapforce-zoekmachine-optimalisatie

Waarom SEO scan van Leapforce?

Quick win content ideeën waarmee je direct aan de slag kunt
Analyse van je huidige rankings binnen Google
Tips & tricks om je concurrenten voor te zijn
Concreet advies voor alle 3 pijlers van SEO: Content, Techniek en Autoriteit

Onze SEO-campagne bestaat uit 3 onderdelen

01 Het verbeteren van de technische SEO van de website
Een foutloze techniek van je website zorgt ervoor dat je website gemakkelijk te vinden is voor gebruikers en zoekmachines. In een SEO check (site audit) controleren wij de huidige technische status van een website. We bekijken onder andere of de website snel genoeg is en of de pagina’s bepaalde elementen bevatten waar zoekmachines rekening mee houden bij het ranken van pagina’s. Al deze problemen lossen wij met een implementatie voor je op.
02 Een content plan met een gepersonaliseerde strategie

We onderzoeken welke content het best geschikt is voor een website van de klant. Dit doen we aan de hand van een zoekwoorden onderzoek en een analyse van trending topics, waarmee we op onderwerpen komen. De onderwerpen plaatsen we vervolgens in een logische structuur die geoptimaliseerd is voor SEO, dit noem je een content pillar of content hub. De deliverable is een jaarplan voor content met een uitgedachte strategie gepersonaliseerd voor de klant.

03 Aan de slag in een abonnementsvorm!
De voorbereiding is afgerond. Nu kunnen we echt aan de slag! Dit bestaat uit het schrijven van content, het uitvoeren van backlinking en het controleren van technische issues. Bij het schrijven van content kan er worden gekozen voor een copywriter bij Leapforce, maar de klant kan ook besluiten zelf te gaan schrijven. Het uitvoeren van backlinking pakken wij op, dit betekent dat wij ervoor zorgen dat andere websites naar de geoptimaliseerde pagina linken. Hoe meer waardevolle backlinks, hoe betrouwbaarder zoekmachines de pagina en de gehele website vinden. Tot slot monitoren en verhelpen we altijd technische issues.
Vraag de gratis SEO scan aan

Onze ervaring, wij hebben…

50%

meer impressies gegenereerd ten opzichte van vorig jaar

200+

pagina’s geoptimaliseerd

15+

technische site audits en implementaties voltooid

Wil jij ...

  • hoger in Google komen te staan?
  • meer verkeer genereren door nieuwe content?
  • geen technische mankementen op je website?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Krijg gratis onze SEO scan t.w.v. €750

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op