Onze experts
helpen bedrijven groeien

Meer leads, deals en klanten met de digitale sales- en marketingmachine

Wil jij groeien?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Video afspelen over growth hacking wheel

Growth hacking flywheel

Leapforce helpt bedrijven groeien door de nieuwste en juiste tools te selecteren, daarmee te experimenteren, meten en automatiseren om zo meer leads, deals en klanten te genereren.

Wij doen dit met de Leapforce flywheel of growth hacking filosofie, waarin technieken, tools en onderwerpen aan bod komen rondom advertising, social media, content, SEO, websites, CRM, marketing automation, CPQ, service en loyalty, data en integraties. Hiermee laten wij jouw bedrijf maximaal groeien op digitaal vlak.

Onze expertise

Growth hacking

Growth hackers richten zich op het verbeteren van de groeisnelheid van een organisatie. Hierbij worden opeenvolgende experimenten uitgevoerd en de inzichten toegepast.

Campaigning

Marketingcampagnes zorgen voor een constante stroom van nieuwe leads en klanten, waardoor consistente groei mogelijk is.

Social media

Social media marketing is een makkelijke en doeltreffende manier om in contact te komen met de doelgroep en om potentiële klanten te overtuigen. 

Content en SEO

Het op de juiste manier inzetten van content- en zoekmachine optimalisatie (SEO)-strategieën zorgt dat jouw bedrijf online gevonden wordt.

Website en webshop

Om op te vallen en een goede eerste indruk achter te laten heeft iedere website een perfect design en een uitstekende conversie nodig.

CRM en digital sales

Met de beste software en ijzersterke discipline is relatiebeheer en offertes maken een verademing. De salesforecasting klopt, snel foutloze offertes maken en verkopers krijgen de beste leads.

Service en loyalty

Er is meer dan alleen het behouden van je klanten. Het is tevens een lange termijn groeistrategie en dé manier om ambassadeurs te creëeren. 

Data en automation

Systemen aan elkaar koppelen, taken automatiseren, data tonen in dashboards. Hiermee werk je sneller, beter en heb je de inzichten om data gedreven beslissingen te maken.

Data automation

Schrijf je hier in voor de gratis B2B marketingstrategie e-mailcursus.

Krijg 10 weken op rij de beste tips van een expert om je B2B online marketingstrategie te bepalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Lees hier meer

lf-onze-aanpak

Onze aanpak

 • Quick-wins
  • Leapforce houdt van aanpakken. Op basis van onze ervaring hebben wij een aantal quick-win-templates ontwikkeld. No-brainers die je altijd kunt- en misschien zelfs wel moet toepassen. Quick-wins leveren onze klanten soms wel tienduizenden euro’s op in slechts enkele maanden.

 • Nulmeting
  • Onze nulmeting geeft op basis van het Leapforce flywheel of growth hacking weer waar jouw meest lucratieve groeikansen en verbetermogelijkheden voor de toekomst liggen. Samen maken wij vervolgens een roadmap tot een geoliede sales- en marketingmachine voor jouw bedrijf.

 • Digitale sales- en marketingtransformatie
  • Wij helpen met implementaties, creëren nieuwe processen en leveren de benodigde software aan om jouw digitale sales- en marketingmachine op gang te brengen. Samen vormen wij één team en indien gewenst dragen wij gedurende de samenwerking onze kennis en kunde over zodat jij dit in de toekomst zelf kan.

 • Growth hacking
  • Samen bedenken wij welke sales- en marketingactiviteiten bij jouw groeidoelen passen. Hierna gaan wij van start met verschillende growth hacking experimenten en kijken wij wat wel en niet aanslaat. Terwijl de experimenten doorgaan, worden successen opgeschaald en missers afgeschaald. Alle activiteiten en resultaten zijn direct inzichtelijk in ons eigen dashboard en kun jij ook real-time inzien als klant.

Markten waar Leapforce actief in is

saas header
Software as a Service

SaaS-oplossingen behoren tot de snelst groeiende onderdelen van de IT-industrie. De flexibiliteit die deze oplossingen bieden in de digitale wereld, zorgt dat steeds meer bedrijven inzetten op SaaS.

Technische industrie

De nieuwe manier om als technisch bedrijf naamsbekendheid, leads en deals te genereren middels de nieuwste methoden en technieken.

Zakelijke dienstverlening
Zakelijke dienstverlening

Digitalisering van commerciële processen in de zakelijke dienstverlening en de juiste digitale tools en sales- en marketingstrategieën implementeren. 

Zakelijke dienstverlening
Private equity

Zowel private equity bedrijven als de portefeuille bedrijven datagedreven te laten groeien door de juiste digitale sales- en marketingstrategie toe te passen.

Maakindustrie

Nieuwe B2B-klanten aantrekken in de maakindustrie middels de meest effectieve digitale kanalen in een wereldwijde nichemarkt. 

Maakindustrie

Nieuwe B2B-klanten aantrekken in de maakindustrie door middel van de meest effectieve digitale kanalen in een wereldwijde nichemarkt. 

zakelijke dienstverlening
Zakelijke dienstverlening

Naamsbekendheid, leads en deals genereren middels de beste sales & tools om jouw zakelijke dienstverlening bedrijf te laten groeien.

saas header
Software as a Service

SaaS-oplossingen behoren tot de snelst groeiende onderdelen van de IT-industrie. De flexibiliteit die deze oplossingen bieden in de digitale wereld, zorgt dat steeds meer bedrijven inzetten op SaaS.

private equity
Private equity

Zowel private equity bedrijven als de portefeuille bedrijven datagedreven te laten groeien door de juiste digitale sales- en marketingstrategie toe te passen.

hard_hat
Technische industrie

De nieuwe manier om als technisch bedrijf naamsbekendheid, leads en deals te genereren middels de nieuwste methoden en technieken.

thuysvers

Pieter Duijs
Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Met behulp van de expertise van Leapforce hebben wij de business binnen vijf maanden meer dan verviervoudigd! Deze groei hebben wij te danken aan de verschillende marketing automation tools, integraties, creatieve advertenties, een vernieuwde webshop en CRO-activiteiten

 

Gazelle

Bastiaan Bless
Channel Manager bij Gazelle

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Jasa

Eduard de Haan
CEO JASA

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Meer dan 100 klanten vertrouwen op Leapforce

Gazelle
Duyvis
thuysvers logo
MVO Nederland
urban arrow
Festo
Van Wijhe verf
Econic

Waarom Leapforce?

 1. Resultaatgericht
  • Wij maken geen vage beloften, maar stellen samen concrete doelen op. Zo maken wij sales en marketing meer meetbaar dan ooit. Met ons klantendashboard bieden wij op ieder moment inzicht in alles wat wij doen- plus de resultaten die wij voor jou als klant behalen.

 2. Regie
  • Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de hele digitale sales- en marketingmachine op ons. Geen last van het schakelen met verschillende leveranciers, maar één partner die instaat voor een geoliede machine die tractie genereert. 

 3. Techniek
  • Data, software, integraties, een enorme groei in digitale tools en de automatisering van processen maken de moderne sales- en marketing werkzaamheden technischer dan ooit. Wij volgen en begrijpen de nieuwste technieken als geen ander en hebben de kennis en ervaring om applicaties te koppelen en complexe databronnen te combineren. 

 4. Kennis
  • De constante bewegingen in het marketing- en sales landschap zijn voor de meeste bedrijven lastig bij te houden. Om die reden investeren wij wekelijks tientallen uren in het op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij altijd het beste advies geven aan onze klanten.

 5. Tools
  • Wij hebben honderden verschillende tools in beheer en monitoren meer dan duizend. Dit zijn allemaal uitstekende tools, die voor klanten vaak (te) duur zijn om los af te nemen. Voor een groot gedeelte zitten de beste tools gelukkig in ons standaard dienstenpakket en daar profiteren onze klanten van mee.

 6. Teamspirit
  • Onze klanten omschrijven ons als ambitieus, vernieuwend en enthousiast. Wij omarmen positieve verandering, wij kletsen niet, maar doen. Daarbij geven wij niet op en stoppen wij pas wanneer het gewenste resultaat behaald is. Wij streven samen met de klant naar beter. Eén doel, één team.

lf-waarom

Handige tools en tips

Onze partners

Het laatste growth hacking nieuws

Leads genereren met artificial intelligence

Leads genereren met artificial intelligence Terwijl dit zo’n tien jaar geleden nog als magie uit de toekomst klonk, is het gebruik van artificial intelligence (AI) in de sales- en marketingwereld tegenwoordig heel gewoon. Bijna alle marketeers zijn afhankelijk van enkele tools die met behulp van AI analyseren, optimaliseren, communiceren of online kwalitatieve leads genereren.  In

Hoe creëer je als B2B-bedrijf goede content?

Hoe creëer je als B2B-bedrijf goede content? In een wereld van online sales en marketing kun je als B2B-bedrijf simpelweg niet zonder content. Je website staat er vol mee en bijna alle communicatie met leads en klanten bevat enige vorm van content.  Maar waar moet je nu op letten bij het produceren van goede B2B-content?

Zo haal je als B2B-bedrijf alles uit LinkedIn

Zo haal je als B2B-bedrijf alles uit LinkedIn [Vijf functies die je misschien nog niet kent] Als B2B-verkoper maak je hoogstwaarschijnlijk al gebruik van LinkedIn. LinkedIn is een onmisbaar platform voor B2B-marketing dat waarde biedt in ieder stadium van de klantreis. Maar benut je alle functies van LinkedIn wel volledig? In deze blog gaan we

Zo maak je van je website een echte leadgenerator

Terwijl bijna ieder bedrijf in 2022 een website heeft, worden lang niet al deze websites goed benut. Een goede website is namelijk niet alleen een visitekaartje, maar ook een leadgenerator die helemaal zelf potentiële klanten aantrekt. Hoe maak je nu van je website een echte leadgenerator? In deze blog delen we vijf handige tips. 1.

Goede B2B-marketeers, waar vind je die?

Het B2B-marketingvak is razendsnel in ontwikkeling. Duizenden tools en steeds veeleisender doelgroepen zorgen voor flinke uitdagingen voor B2B-verkopers. Marketeers moeten in 2022 enorm veelzijdig zijn, en het vinden van de juiste B2B-marketeers is daarom niet altijd makkelijk.  Waar haal je die perfecte B2B-marketeer nu vandaan? In deze blog geven we een korte uitleg over het

Zes (+twee) soorten sales leads uitgelegd

Sales leads: waarschijnlijk heb je ze nodig en zoek je actief naar manieren om ze te genereren. Maar wist je dat er verschillende soorten sales leads bestaan? Dat niet iedere sales lead zich in hetzelfde stadium van de klantreis bevindt en ze daarom allemaal een eigen aanpak nodig hebben? Met deze blog helpen we de
Luuk vD Bosch

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten.

Kom in 30 minuten te weten hoe jouw bedrijf digitale sales en marketing effectief kan inzetten om meer tractie te genereren

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Lees hier meer