Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De campagneactiviteiten op Facebook en Instagram hebben binnen 1 jaar tijd tot 297% meer omzet en 83,66% meer website bezoekers.

ThuysVers-Home

Vraag en doelstelling

"Facebook en Instagram binnen 1 jaar tijd tot 297% meer omzet en 83,66% meer website bezoekers."

Voor een snel groeiende start-up in de maaltijdbezorging is het lastig om naast de dagelijkse operatie ook nog eens bezig te zijn met het genereren van naamsbekendheid, klantbehoud en nieuwe klanten. Het is niet makkelijk om je doelgroep te bereiken en onderscheidend te zijn in een zeer concurrerende en groeiende markt.

over-thuysvers

Over ThuysVers

ThuysVers werd in 2020 opgericht door Pieter Duijs. Zijn wens is om gezonde en makkelijke maaltijden te combineren. Als zoon van een groenteboer is Pieter altijd omringd geweest met verse producten, gezonde maaltijden en vooral heel veel groenten. Hij merkte in zijn omgeving dat koken er bij veel mensen nog wel eens bij inschiet en dat gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis niet altijd makkelijk te vinden zijn. Daar moest verandering in komen!

undraw_coffee_break_h3uu

Onze aanpak

Leapforce ontwikkelde voor ThuysVers een campaigning strategie op maat, waarbij Facebook en Instagram werden ingezet om de doelgroep te triggeren, te interesseren en te activeren. Door gebruik te maken van een campagne funnel met verschillende fases uit het flywheel, doelgroepen en creatieve advertenties volgens het AIDA-model is de Facebook en Instagram- engagement verhoogd, zijn het aantal website bezoeken gestegen en is onder andere hierdoor de omzet bijna verdrievoudigd! En dit allemaal met een beperkt (advertentie)budget.

Leapforce helpt ThuysVers daarnaast met het automatiseren van persoonlijke mailings die worden verstuurd met specifieke triggers. Op deze manier zijn al vele reviews, ervaringen en referral codes gedeeld, wat heeft bijgedragen aan de groei van nieuwe klanten. Ook bestaande klanten die even niet besteld hebben worden door persoonlijke en geautomatiseerde e-mails getriggerd om weer te bestellen. En met resultaat! Zo hebben 46,8% van de inactieve klanten weer opnieuw een bestelling gedaan!

Resultaten waar we trots op zijn

01 Een lage CPA

Een CPA (Cost Per Acquisition) die 282% lager ligt dan de benchmark van e-commerce Facebook advertenties

02 Flinke omzetstijging

Omzetstijging van 297%, onder andere dankzij social media campagnes

03 Heractivering van klanten

Heractivering van inactieve klanten heeft ertoe geleid dat 46,7% hiervan opnieuw een aankoop heeft gedaan

pieter-thuysvers

“Wat een groei!”

‘Met behulp van de expertise van Leapforce hebben wij de business binnen een jaar meer dan verdrievoudigd! Deze groei hebben we onder andere te danken aan de verschillende marketing automations, integraties, een slimme campagnestrategie, creatieve advertenties, een vernieuwde webshop en CRO-activiteiten.’

Pieter Duijs
Directeur & eigenaar Thuysvers

Plan jouw gratis sessie
Leo-over-ons

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten

In slechts 30 minuten onthullen onze specialisten hoe je effectief digitale sales en marketing inzet voor maximale tractie.