Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Na enkele maanden kon de handmatige rapportage en facturatie vervangen worden door een volledig automatische versie. Dit bespaart Verpakapotheek circa 0,5 FTE en levert beter en sneller inzicht in de bedrijfsvoering.

25-min-1024x683

Vraag en doelstelling

"Meer inzicht en minder werk middels automatisering en dashboards."

Oene Mees, CEO van Verpakapotheek, maakte zich zorgen over het tijdsbeslag, de complexiteit, eenduidigheid en kwaliteit van zijn managementrapportages. Hij vroeg Leapforce om dit nader te onderzoeken.

6_edit-1024x903

Over Verpakapotheek

Verpakapotheek is een gespecialiseerde apotheek die medicatie op maat levert aan zorginstellingen en ziekenhuizen. De hoogwaardige technische processen en logistiek maken het mogelijk om medicatie op naam van de patient en perinname moment (GDS-methode) bij een instelling op locatie te leveren. De organisatie bestaat uit een sterk team aan specialisten die streven naar innovatie en waar medicatieveiligheid kerwaarde van het bedrif is. Verpakapotheek is gevestigd in Warmond en Ede.

lf-onze-aanpak

Onze aanpak

Leapforce heeft eerst bepaald voor wie het dashboard bedoeld is. Vervolgens zijn alle bronnen (zoals financiën, apotheek-erpsystemen, operaties, HR, leveranciers en verzekeraars) in kaart gebracht en is vastgelegd welke data uit die bronnen nodig zijn.

Er is een proof of concept (POC) gemaakt om te laten zien hoe dat in zijn werk gaat. Op basis van deze POC is besloten het dashboard te ontwikkelen. Leapforce neemt de verantwoordelijkheid voor het hele traject, van bron tot rapport, monitort de datakoppelingen en ondersteunt de maandelijkse oplevering. Ook is als spin-off een omslachtig facturatieproces geautomatiseerd.

 

Resultaten waar we trots op zijn

01 Meerdere databronnen inzichtelijk gemaakt

Het nieuwe management dashboard visualiseert data afkomstig uit alle bronnen.

02 0,5 FTE tijdswinst

De low-code softwareoplossing van Leapforce heeft het facturatieproces sterk geoptimaliseerd.

03 Vier dashboards in totaal

Naast het management dashboard runt Verpakapotheek een data driven operatie met nog drie Leapforce dashboards; Finance, Client en Medicatie.

DSC07577-1-prm1ay67shtp1anzr7a7xm0v2bq4ijsfrt1f8nfkuw

“Sneller en beter inzicht!”

“Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.”

Oene Mees
CEO Verpakapotheek

Plan jouw gratis sessie
Leo-over-ons

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten

In slechts 30 minuten onthullen onze specialisten hoe je effectief digitale sales en marketing inzet voor maximale tractie.