Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De voordelen van Growth Hacking

Meer conversies en een snellere groei van jouw bedrijf

Flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing

Betere inzichten in jouw doelgroep

Wat is Growth hacking?

Growth hacking is een strategie gericht op het versnellen van de groei van een organisatie door middel van korte op elkaar ingestelde experimenten, met als doel om op een snelle en kostenefficiënte manier zoveel mogelijk groei te realiseren. Succesvolle growth hackers brengen eerst in kaart hoe een organisatie groeit en bedenken vervolgens een backlog aan experimenten met daarin alle potentiële groeitechnieken. Deze experimenten worden geprioriteerd op basis van impact en effort. De experimenten met de hoogste scores worden als eerste uitgevoerd. Bij het uitvoeren van een experiment meten growth hackers nauwkeurig de resultaten en bestuderen de implicaties. Als de experimenten succesvol zijn en we weten welke technieken het beste werken, kunnen we deze opschalen om op een duurzame manier verdere groei te realiseren voor de organisatie.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Leapforce Flywheel Methodologie

Waarom Leapforce als growth hacking agency?


Wij stellen samen met jou concrete doelen op en maken deze altijd inzichtelijk via ons klanten dashboard, zodat de sales en marketing activiteiten meetbaar zijn.
Voor alle disciplines hebben wij gecertificeerde experts die dagelijks bezig zijn met de nieuwste trends uit het vakgebied.
Wij zijn proactief en denken mee met jouw bedrijf. Door ons flexibele en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf verder groeit.
Onze ambitieuze, innovatieve en gepassioneerde professionals werken samen als één team om jouw bedrijf te laten groeien.
 
 
Plan een afspraak

Het opzetten van growth hacking bestaat uit 4 fases

01 Strategie & roadmap

We beginnen met het vaststellen van de groeidoelstellingen en belangrijkste KPI’s voor jouw bedrijf. Vervolgens stellen we een roadmap op met de belangrijkste strategieën en tactieken die we gaan inzetten om deze doelen te behalen. We bepalen ook welke tools en resources we hiervoor nodig hebben om een effectieve uitvoering van de strategie te garanderen.

02 Analyse van de huidige inrichting
We maken een grondige analyse van de huidige groeistrategie en -activiteiten van jouw bedrijf. We kijken naar de resultaten die zijn behaald, maar ook naar de kansen die nog onbenut zijn gebleven. Op basis hiervan stellen we een optimalisatieplan op.
03 Identificeren van kansen door middel van onderzoek
In de fase van het identificeren van kansen voeren we een uitgebreid onderzoek uit om nieuwe mogelijkheden voor groei te ontdekken. We betrekken belangrijke stakeholders bij het proces. Vervolgens voeren we een markt- en doelgroep onderzoek uit om te bepalen welke specifieke kansen er zijn om de gewenste groei te realiseren.
04 Uitwerking van de strategie
Op basis van het uitgebreide onderzoek zullen we de strategie verder uitwerken en ons richten op de meest veelbelovende kansen voor groei met een hoge impact en lage inspanning. We zullen concrete actieplannen opstellen met een duidelijke tijdlijn en verantwoordelijkheden voor elk teamlid.
Plan een afspraak

Onze ervaring, wij hebben...

7000+

leads gegenereerd voor onze klant in slechts 11 maanden

400%

meer leads door website optimalisatie

80+

growth hacking klanten

Wil jij weten hoe growth hacking jouw bedrijf kan laten groeien?

  • Ontdek nieuwe groeikansen: een growth hacking analyse helpt om onverwachte groeimogelijkheden te vinden.
  • Optimaliseer jouw marketingstrategie: krijg inzicht in actiepunten voor korte en lange termijn om jouw marketingstrategie te verbeteren
  • Blijf de concurrentie voor: pas innovatieve en effectieve groeistrategieën toe om voor te blijven op de concurrentie.
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag de gratis demo aan

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op