Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Ontdek de kracht van growth hacking

Dankzij slimme technieken en data-analyse kan Leapforce jou helpen bij het optimaliseren van jouw marketingstrategie en het aantrekken van meer klanten.

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

De voordelen van Growth hacking

Meer conversies en een snellere groei van jouw bedrijf

Flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing

Betere inzichten in jouw doelgroep

Gratis growth hacking scan t.w.v. €795 ontvangen? Vraag dit aan via ons formulier

Wat is Growth hacking?

Growth hacking is een strategie gericht op het versnellen van de groei van een organisatie door middel van korte op elkaar ingestelde experimenten, met als doel om op een snelle en kostenefficiënte manier zoveel mogelijk groei te realiseren. Succesvolle growth hackers brengen eerst in kaart hoe een organisatie groeit en bedenken vervolgens een backlog aan experimenten met daarin alle potentiële groeitechnieken. Deze experimenten worden geprioriteerd op basis van impact en effort. De experimenten met de hoogste scores worden als eerste uitgevoerd. Bij het uitvoeren van een experiment meten growth hackers nauwkeurig de resultaten en bestuderen de implicaties. Als de experimenten succesvol zijn en we weten welke technieken het beste werken, kunnen we deze opschalen om op een duurzame manier verdere groei te realiseren voor de organisatie.

"Bij Leapforce combineren we onze technische kennis met creatieve ideeën om het maximale uit een marketingstrategie te halen."

Tim Kerstholt, Growth hacking expert

Tim

Waarom Leapforce als growth hacking agency?

flywheel-methodologie-leapforce

Leapforce heeft voor meer dan 80 klanten bewezen successen behaald in growth hacking, zoals 300% hogere conversies, 600% ROI en 150% meer organisch verkeer.

Het opzetten van growth hacking bestaat uit 4 fases

We beginnen met het vaststellen van de groeidoelstellingen en belangrijkste KPI’s voor jouw bedrijf. Vervolgens stellen we een roadmap op met de belangrijkste strategieën en tactieken die we gaan inzetten om deze doelen te behalen. We bepalen ook welke tools en resources we hiervoor nodig hebben om een effectieve uitvoering van de strategie te garanderen.

We maken een grondige analyse van de huidige groeistrategie en -activiteiten van jouw bedrijf. We kijken naar de resultaten die zijn behaald, maar ook naar de kansen die nog onbenut zijn gebleven. Op basis hiervan stellen we een optimalisatieplan op.

In de fase van het identificeren van kansen voeren we een uitgebreid onderzoek uit om nieuwe mogelijkheden voor groei te ontdekken. We betrekken belangrijke stakeholders bij het proces. Vervolgens voeren we een markt- en doelgroep onderzoek uit om te bepalen welke specifieke kansen er zijn om de gewenste groei te realiseren.

Op basis van het uitgebreide onderzoek zullen we de strategie verder uitwerken en ons richten op de meest veelbelovende kansen voor groei met een hoge impact en lage inspanning. We zullen concrete actieplannen opstellen met een duidelijke tijdlijn en verantwoordelijkheden voor elk teamlid.

Onze growth hacking ervaring...

7000+

leads gegenereerd voor onze klant in slechts 11 maanden

400%

meer leads door website optimalisatie

80+

growth hacking klanten

5/5
“Leapforce biedt open en eerlijke communicatie en levert kwaliteit in het proces met goede resultaten. Het is daarom een perfecte match voor onze scale-up groeifase.”

Clarisse Stulp, Communication & Branding Lead bij econic

Wil jij weten hoe growth hacking jouw bedrijf kan laten groeien?

Vraag een growth hacking analyse aan t.w.v. €795!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Vraag de gratis scan aan t.w.v. €795

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

*Om in aanmerking te komen voor deze aanvraag dien je te voldoen aan bepaalde criteria, waaronder het behalen van een minimale jaaromzet van €1 miljoen euro.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Deze merken gingen je voor...

Econic
ecochain
Bob Autowas
ZTI
Nodema logo

Wat klanten zeggen over Leapforce

Misschien vind je dit ook interessant?