Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Haal meer uit HubSpot met een Portal audit

Analyse van gebruik en inrichting van HubSpot

Ontvang een roadmap om jouw HubSpot omgeving naar een hoger niveau te tillen

Ontdek nieuwe inkomstenstromen

Waarom een HubSpot Portal audit?

Zoals je waarschijnlijk al wel weet is HubSpot een krachtig systeem met eindeloze mogelijkheden, zoals automatisering en data-inzichten. Maar hoe kom je erachter of je daadwerkelijk alles uit de software haalt? Om sales- en marketingactiviteiten effectief uit te voeren, processen efficiënt te laten verlopen en goed inzicht te krijgen in de customer journey, is een analyse van de huidige inrichting essentieel! Dit vergt energie, tijd en kennis.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

undraw_Design_feedback

3 redenen waarom een HubSpot Portal Audit interessant kan zijn!

Je wilt weten of je wel alles uit je HubSpot Pakket goed gebruikt
Je wilt beter inzicht in je customer journey
Je wilt hulp bij het doorontwikkelen van je HubSpot omgeving
Vraag de HubSpot Portal Audit aan

De HubSpot audit in vijf stappen

01 Voorbereidende vragenlijst
Voorbereiding op basis van een vragenlijst en aanwezige commercieel strategische documentatie en eventuele procesbeschrijvingen. Zo bepalen we samen met je organisatie wat de behoeftes zijn
02 Analyse van het commerciële proces
We beginnen door de buyer journey in kaart te brengen en het commerciële proces te analyseren. Daarna toetsen we die aan jullie doelstelling en op basis van best practices binnen de industrie 
03 Analyse van de omgeving
In de tweede stap kijken we naar de functionaliteiten en jullie HubSpot pakket. Zijn er functionaliteiten onbenut? Liggen er kansen betreft automatisering en rapportages?
04 Datakwaliteit en integraties
We analyseren de kwaliteit van de data in jullie systeem en doen een compliance met AVG-wetgeving. Daarnaast kijken we naar de opzet van integraties
05 Advies en roadmap
Als laatste stap krijgen jullie een advies op maat van het huidige CRM, inclusief een roadmap voor implementatie van verbetermogelijkheden
Vraag de HubSpot Portal Audit aan

Onze ervaring, wij hebben...

100+

CRM implementaties afgerond

30k+

uren gewerkt aan CRM

50+

CRM Certificaten

Wil jij ...

  • een analyse van het HubSpot gebruik en de inrichting?
  • onbenutte kansen met betrekking tot functionaliteiten oppakken?
  • je Hubspot omgeving naar een hoger niveau brengen?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Ja, ik wil HubSpot advies op maat

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op