Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Al je marketingdata in één marketing dashboard

Je marketing dashboard is dé plek voor analyse, rapportage, waardevolle lessen en snelle bijsturing van al je marketingactiviteiten, voor optimaal resultaat.

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

De voordelen van het marketing dashboard

Up-to-date inzicht in de marketing performance van jouw bedrijf

Meet jezelf tegen je eigen KPI’s en benchmarks uit de markt

Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen

Benieuwd naar alle voordelen van het marketing dashboard? Vraag een gratis demo aan

Waarom het Leapforce Marketing Dashboard?

Voor succesvolle marketing werk je met allerlei digitale marketingkanalen. Die hebben allemaal hun eigen analytics, die lastig te vergelijken zijn. Daarom heeft Leapforce een eigen marketing dashboard opgezet: het Leapforce Marketing Dashboard.

Het Leapforce Marketing Dashboard bevat slimme koppelingen die data binnenhalen vanaf je website, Google Analytics, je socialmediakanalen en diverse externe platformen en marketingtools. Het resultaat: je ziet in één oogopslag hoe jouw marketingactiviteiten en -investeringen presteren, kunt bijsturen waar nodig en blijft je marketingtechnieken optimaliseren.

Social media, Google Analytics, campaigning en vele andere marketingtechnieken zijn stuk voor stuk enorm belangrijk voor de resultaten van je bedrijf. En als je die krachten bundelt, dan kun je echt enorme stappen maken. Dat is precies wat we met het Leapforce Marketing Dashboard doen. We voegen de losse ingrediënten samen en maken er een marketing-meesterwerk van, waarmee je jouw gewenste resultaten bereikt.

Beau Lute, Team Lead CRM & Digital Sales

Beau7

Waarom een marketing dashboard van Leapforce?

Met het Leapforce Marketing Dashboard heb je de online status van je bedrijf live inzichtelijk en is je bedrijf stuurbaar.

Het Leapforce marketing dashboard bestaat uit vier onderdelen

Web analytics geven inzicht in webverkeer op desktop, mobiel en tablet. Je ziet hier bijvoorbeeld het aantal unieke sessies op je website, hoe lang het bezoek gemiddeld duurde en hoe de bezoekers op je website zijn binnengekomen (bijvoorbeeld via Google, social media of e-mail).

Hiermee krijg je inzicht in de prestaties van je website, webpagina’s en SEO-zoekwoorden. Met deze kennis kunnen we zorgen dat er organisch meer (relevant) verkeer kan worden gerealiseerd..

De campaigning analytics geven inzicht in de resultaten van je online advertenties. Je ziet onder andere het aantal impressies, klikken en conversies binnen ieder stadium van de customer journey, en de kosten van je advertenties per campagne, advertentiegroep en advertentie.

Onder social analytics komen de analytics van al je socialmediakanalen samen. Je ziet onder andere je totale aantal volgers, de huidige groei in vergelijking met de voorgaande maand, en post statistieken, zoals impressies, likes, comments en shares.

Wij hebben...

50+

Leapforce Marketing Dashboards opgezet

10+

Data experts in huis

20+

Marketing bronnen ontsloten

5/5

Het Leapforce Marketing Dashboard van Leapforce geeft een gecentraliseerd overzicht van de prestaties van al onze marketing kanalen. Dit zorgt ervoor dat ik als directeur data gedreven beslissingen kan maken!

Pieter Duijs, ThuysVers

Wil jij...

Benieuwd naar alle voordelen van het marketing dashboard? Vraag de gratis demo aan!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Vraag onze marketing dashboard demo aan

"*" geeft vereiste velden aan

Een match op o.a. marktsegment en bedrijfsgrootte is nodig vanwege het hoge aantal aanvragen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

100+ bedrijven gingen je voor waaronder...

Econic
Arco
Bob Autowas
artechno-leapforce
Van Wijhe verf
thuysvers logo

Wat klanten zeggen over Leapforce

Misschien vind je dit ook interessant?