Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

De voordelen van een marketing dashboard

Je hebt up-to-date overzicht van de marketing performance van jouw bedrijf

Je kunt jezelf meten tegen je eigen KPI’s en de benchmarks uit de markt

Door het dashboard hoef je niet meer zelf data bij elkaar te verzamelen

Zie in 1 oogopslag hoe jouw marketing afdeling presteert

Voor succesvolle marketing werk je met allerlei digitale marketingkanalen. Die hebben allemaal hun eigen analytics, die lastig te vergelijken zijn. Daarom heeft Leapforce een eigen marketing dashboard opgezet: het Leapforce Marketing Dashboard.

Het Leapforce Marketing Dashboard bevat slimme koppelingen die data binnenhalen vanaf je website, Google Analytics, je socialmediakanalen en diverse externe platformen en marketingtools. Het resultaat: je ziet in één oogopslag hoe jouw marketingactiviteiten en -investeringen presteren, kunt bijsturen waar nodig en blijft je marketingtechnieken optimaliseren.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Marketing dashboard van Leapforce

Waarom een marketing dashboard van Leapforce?

Interactief real-time UX/UI proof dashboard
Voortdurende optimalisaties van het dashboard op wens van de klant
Gebruiksvriendelijk in gebruik, in te loggen via internet
Voordelige prijs per maand om te gebruiken
Vraag de gratis demo aan

Het Leapforce marketing dashboard bestaat uit vier onderdelen

01 Web analytics
Web analytics geven inzicht in webverkeer op desktop, mobiel en tablet. Je ziet hier bijvoorbeeld het aantal unieke sessies op je website, hoe lang het bezoek gemiddeld duurde en hoe de bezoekers op je website zijn binnengekomen (bijvoorbeeld via Google, social media of e-mail).
02 SEO
Hiermee krijg je inzicht in de prestaties van je website, webpagina’s en SEO-zoekwoorden. Met deze kennis kunnen we zorgen dat er organisch meer (relevant) verkeer kan worden gerealiseerd..
03 Campaigning
De campaigning analytics geven inzicht in de resultaten van je online advertenties. Je ziet onder andere het aantal impressies, klikken en conversies binnen ieder stadium van de customer journey, en de kosten van je advertenties per campagne, advertentiegroep en advertentie.
04 Social analytics
Onder social analytics komen de analytics van al je socialmediakanalen samen. Je ziet onder andere je totale aantal volgers, de huidige groei in vergelijking met de voorgaande maand, en post statistieken, zoals impressies, likes, comments en shares.
Vraag de gratis demo aan

Onze ervaring, wij hebben...

50+

Leapforce Marketing Dashboards opgezet

10+

Data experts in huis

20+

Marketing bronnen ontsloten

Wil jij ...

  • orde scheppen in je digitale wirwar?
  • overzicht behouden in de prestaties van al je online tools en campagnes?
  • tijd besparen?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag onze marketing dashboard demo aan

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op