Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Dit is waarom social media advertising werkt

Je bereikt een breed publiek

Je kunt met gerichte targeting specifieke doelgroepen bereiken

Je meet gemakkelijk de Return-on-Investment (ROI)

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Leapforcers met flywheel

Waarom een social media scan door Leapforce?

Lijst met quick wins om social media-advertenties efficiënter in te zetten
Tips en tricks voor budgetbesteding en optimalisaties
Analyse van de social ads van je concurrenten met daaruit de quickwin
Concreet advies gegeven door certificeerde experts om je advertenties te verbeteren of op te zetten
Hoogover strategie omtrent de inzet van social ads
Vraag de gratis social media scan aan

Social media advertising opzetten bestaat uit vier onderdelen

01 Doelstellingen bepalen
We definiëren duidelijke doelstellingen voor de advertentiecampagnes, zoals, zoals het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkopen. Deze doelstellingen zetten we om in meetbare KPI’s.
02 Doelgroep Identificatie en kanaalkeuze
We analyseren de doelgroep en identificeren relevante demografische gegevens, interesses en gedrag. We bepalen ook de pains, gains en jobs-to-be done. Dit alles helpt bij het nauwkeurig targeten van de doelgroep en een goede strategie bepalen. We kiezen vervolgens de juiste social media kanalen die het beste passen bij de doelgroep en ook de doelstellingen.
03 Social media advertising opzetten en live!
Onze aanpak voor social media advertising opzetten omvat het zorgvuldig selecteren van de juiste advertentie-indeling, zoals afbeeldingen, video’s of carrouseladvertenties. We garanderen boeiende en relevante inhoud die de doelgroep aanspreekt. Bovendien laten we visuals ontwerpen door onze experts. Daarnaast configureren we de instellingen van de advertentiecampagnes, waaronder targetingcriteria, looptijd, biedstrategie en advertentieplaatsingen, waarbij we gebruikmaken van onze best practices.
04 Optimaliseren en leren van de data
We houden campagnes nauwlettend in de gaten en analyseren de prestaties. Statistieken en rapporten zijn relevant om inzicht te krijgen in de effectiviteit van de campagnes en te leren voor toekomstige optimalisaties.
Vraag de gratis social media scan aan

Onze ervaring, wij hebben...

250k+

extra conversiewaarde gegenereerd

200+

social media platformen geanalyseerd

4

social media advertising specialisten

Wil jij...

  • concrete aanbevelingen aan de doelgroep?
  • inzicht in hoe de beste social media-advertenties opzetten?
  • optimaal gebruik maken van jouw social media kanalen?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Krijg gratis onze social media scan t.w.v. €495