Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Over ons

Jong en dynamisch, maar ook ervaren en ambitieus. Leapforce staat voor degelijk en klantgericht werk. We experimenteren, werken datagedreven en weten als geen ander wat werkt. Leapforce gaat altijd voor het hoogst haalbare! 

De kernwaarden van Leapforce

Ambitieus

Bij Leapforce denken we groot. We zetten onze krachten in om tot de top werkgevers en growth hacking agencies ter wereld te behoren. Onze ambitie is om op eigen kracht jaar op jaar met dubbele cijfers te groeien. Wij combineren jeugdig talent met seniore wijsheid om deze ambities te realiseren.

Growth curve

Datagedreven

Meten is weten. Zo hebben wij een eigen marketing dashboard ontwikkeld, waarmee klanten real time inzicht krijgen in de online prestaties van hun bedrijf. Dit stelt de klant in staat datagedreven beslissingen te nemen en geeft onze mensen handvatten om te analyseren, bij te sturen en successen te behalen.

Data trends

Resultaatgericht

Het kan altijd beter. We gaan voor optimaal resultaat en stoppen niet voordat gestelde doelen en successen zijn behaald. Met onze datagedreven aanpak maken wij ons werk meetbaar. Waar anderen afhaken, pakken wij door. Wij stoppen er tomeloze energie in, net zolang tot wij én onze klanten meer dan tevreden zijn.

Over ons

Gek van tools

Met 8.000+ marketing tools, is keuzes maken complex. Wij monitoren 1.000+ tools en zijn wekelijks bezig de nieuwste digitale ontwikkelingen eigen te maken. We selecteren de beste tools voor onze klanten én onszelf, en hebben de techniek en kennis in huis om deze te integreren en te koppelen.

Over Ons

Work hard, play hard

Bij Leapforce wordt hard gewerkt. Wij stoppen veel energie in elkaar en in onze klanten. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor plezier, vriendschap, feest en genot. Na inspanning komt de welverdiende ontspanning.

Having fun

Omarm verandering

Om klanten het beste te kunnen blijven adviseren is het van belang om veranderingen te omarmen en eigen te maken. Wij zijn dynamisch, onafhankelijk en weten onszelf continu aan te passen. Zo blijven wij verbeteren.

Pull request
Video afspelen

Wie zijn wij?

Welk bedrijf is niet op zoek naar meer leads, klanten, deals en groei? Iedereen wil groeien, maar dit blijkt een enorme uitdaging in tijden waarin iedereen zich online bevindt. 

Veel bedrijven zijn het overzicht kwijt in de 8.000+ beschikbare digitale sales en marketing tools. Bedrijven overweldigd door de eindeloze mogelijkheden, sterke concurrentie en snelle ontwikkeling. Hoe trek je nu de juiste doelgroep aan? Hoe verbind je de potentiële klant aan je organisatie en hoe stimuleer je conversie?

Leapforce helpt bedrijven door de nieuwste en juiste tools te selecteren. Vervolgens wordt hiermee geëxperimenteerd, gemeten en geautomatiseerd, om zodoende datagedreven beslissingen te nemen. Dit alles helpt de klant om beter zichtbaar te worden, meer leads aan te trekken en deze leads op een efficiënte manier om te zetten in klanten en deals.

Leapforce doet dit op basis van de Leapforce flywheel of growth hacking filosofie.  Hierin komen technieken, tools en onderwerpen aan bod rondom advertising, social media, content, SEO, websites, CRM, sales, marketing automation, service en loyalty, data en integraties. Zo laten wij jouw bedrijf maximaal groeien op digitaal vlak!

Hoe het begon

Na vijf jaar samenwerken aan verschillende projecten, besloten Philip Hennemann en Witold Rosendaal in 2017 samen te gaan ondernemen. Het duo verschilt ruim dertig jaar in leeftijd en bezit de ideale combinatie van talent, netwerk, energie en ervaring. 

Vóór de start van Leapforce hebben Philip en Witold twee andere bedrijven gelanceerd. Na een aantal ‘pivots’ is begin 2018 het laatste bedrijf met succes gevalideerd. Dit was de geboorte van Leapforce. 

Sindsdien is Leapforce razendsnel gegroeid. Inmiddels bestaat het bedrijf uit meer dan 30 harde werkers met één gezamenlijk doel: klanten helpen met het bouwen en bemannen van hun digitale sales- en marketingmachine.

Witold en Philip

Prijzen & Awards

Het team van Leapforce

Philip
Philip Hennemann

Director en Co-founder

Witold
Witold Rosendaal

Director en Co-founder

Pien Done1
Pien Rekers

Operations

Loes11
Loes Hartman

Project Manager

Jorn5
Jorn Faber

Growth Hacker

Denise Over Ons
Denise Vork

Operations

Irene
Irene van Mierlo

Growth Hacker

Michiel5
Michiel van Lonkhuyzen

Software Developer

Beau7
Beau Lute

Team Lead CRM & Digital Sales

Eline Done
Eline Vossebeld

Growth Hacker

Vinnie5
Vinnie de Laat

Sales & Marketing

Foto Femke
Femke van der Wolde

Growth Hacker

Bas
Bas Vinkenborg

Growth Hacker

Yi Sun
Yi Sun

Webdesigner & Webspecialist

Timothy foto
Timothy Moens

Growth Hacker

Lara
Lara Leser

Growth Hacker

Luuk vdb
Luuk van den Bosch

Sales & Marketing Manager

Job
Job Huisman

Team Lead Web Development

Foto van Roelof
Roelof ten Cate

Growth Hacker

Joost
Joost Annaert

Team Lead Campaigning & Growth Hacker

Foto Lennart
Lennart de Harder

Operations

Ron
Ron Bauer

Content Marketeer

Francisca
Francisca Zimmermann

Content Marketeer

Foto van Artjom
Artjom Cubleac

Web Developer

desar
Desar Sariyanta

Senior Web Developer

Tim
Tim Kerstholt

Project Manager

Nina
Nina Twisk

Project Manager

Matthias
Matthias Terpstra

Team Lead parttimers

Roar
Roar Schouten

UI/UX Designer

Chris
Chris Bol

Data Analist

Sefa Schaduw
Sefa Özmen

Data Analist

Sander
Sander Raven

Web Developer

Tim Done
Tim Kooistra

Operations

Leila Tafrashe

Growth Hacker

Suzan Versnel

Data Analist

Ernst
Ernst Faber

Web Developer

Judith Done
Judith de Haan

Content Marketeer

Nina
Nina Temme

Data Analist

Foto Keith
Keith Kan

Web Developer

Colin
Colin Ulbert

Growth Hacker

Leo
Leo Braak

Sales & Marketing

Raphael Krolis

Operations

Foto van Iggy
Iggy Nieuwenhuizen
Operations
Angie van Ek

Web Developer

Foto Nick
Nick Jansen Schoonhoven

Sales & Marketing

max
Max Blokker

Data Analist

Lina
Lina Parren

Web Developer

Foto Jasper
Jasper Paulus

Operations