Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Ontdek de voordelen

Toon relevante content per doelgroep

Krijg inzicht in jouw campagnes

Trek leads aan en zet hen efficiënt om in klanten

Wat is marketing automation

Marketing automation is letterlijk het automatiseren van (tijdrovende) marketing- en verkoopactiviteiten. Met marketing automation kun je tijd en middelen besparen en tegelijkertijd de omzet en ROI verhogen. Marketing automation kan je helpen om je doelgroep te identificeren, de juiste content te ontwerpen en effectief acties te ontlokken op basis van gedrag en behoeften. In andere woorden: het stroomlijnt en vereenvoudigt alle activiteiten binnen jouw digitale marketing en sales inspanningen.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Leapforcers

Leapforce als marketing automation specialist

Het segmenteren van klanten en doelgroepen samenstellen
Op basis van deze segmenten content aanbieden per doelgroep
Automatiseren van repeterende taken
Data over campagnes centraliseren
Continue automatische data opschoning
 
Plan een afspraak

Leapforce als marketing automation bureau

01 Analyse huidige activiteiten
Eerst maken we een analyse van de huidige marketing- en salesactiviteiten. Wat kan er geautomatiseerd worden? Wat zijn de grootste bottlenecks?
02 Interviews om de behoeften van jouw organisatie in kaart te brengen
Daarna gaan we aan de slag met interviews bij de verschillende afdelingen. Wat is de ideale situatie? Hierin dagen wij jou en jouw team uit om verder te denken dan het mogelijke, zodat wij inzicht krijgen in de optimale marketing automation situatie. Daarnaast wordt er
03 Presenteren marketing automation plan
Na de analyse en de interviews gaan wij het proces uittekenen. Welke automatiseringen horen bij welke fase in de funnel? En hoe sluit dit weer aan bij zowel de marketing- als de salesactiviteiten?
04 Uitvoering
Wanneer er akkoord is gaan wij aan de slag. Afhankelijk van de wens, doen we dit in kleine stapjes of alles in één keer.
05 Support
Na de livegang van de nieuwe marketing automation situatie houden wij natuurlijk een oogje in het zeil. Binnen een support abonnement kunnen jullie altijd bij ons terecht voor jullie vragen, maar ook wanneer er weer nieuwe automatiseringen of optimalisaties nodig zijn.
Plan een afspraak

Onze ervaring, wij hebben...

€5M+

omzet als gevolg van automatische leadopvolging

250k+

leads met slimme flows

20k+

uur bestpaart met automations

Wil jij ...

  • datagedreven en gemakkelijk segmenteren binnen jouw doelgroep(en)?
  • leads automatisch gepersonaliseerde content bieden en zodoende opwarmen?
  • de kwaliteit van leads inzichtelijk hebben, en hen zo mogelijk richting een klant converteren?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag een adviesgesprek aan

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op