Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Waarom data koppelingen?

Je hebt alle data op één plek

Er zijn minder fouten en één waarheid

Je hebt geen dubbel werk meer

Data is steeds belangrijker

De meeste bedrijven hebben tegenwoordig tientallen applicaties of apps, waarin op allerlei plekken dezelfde (klant)data wordt bijgehouden. Hierdoor ontstaan meerdere datasets die verschillende inzichten geven over deels dezelfde informatie. 

Hier brengt Leapforce verandering in. Door het applicatielandschap te analyseren, data op een primaire plek bij te houden en data via koppelingen te synchroniseren en ontsluiten, creëert Leapforce een robuust data-landschap. 

Met onze Data-Integratie check weet je direct wat er voor jouw bedrijf mogelijk is.

Wat klanten zeggen over Leapforce

Succesverhalen waar wij trots op zijn.

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Ze zijn een jonge maar kundige organisatie die bedrijven met weinig marketing capaciteit, heel goed op weg kunnen helpen in de wereld van online marketing.

Kevin

Kevin Miner

Marketing Manager van Demaco

Onze business is binnen 5 maanden verviervoudigd door Leapforce! Ze hebben voor ons marketing automation tools opgezet, integraties, ads en een vernieuwde webshop.

Pieter

Pieter Duijs

Directeur & Eigenaar van Thuysvers

Leapforce combineert tientallen sales en marketing kennisgebieden en levert daarmee een enorme bijdrage aan het lead genererend vermogen van JASA.

Eduard

Eduard de Haan

CEO van JASA

Met hun pro-actieve houding en gedegen kennis helpt Leapforce ons om de enorme groei van ons bedrijf mogelijk te maken.

Edwin

Edwin Weteling

CEO van Lume Traveler

Leapforce is in staat op korte termijn een gedegen en werkbaar advies te geven. Ze hebben kennis van zaken, goede communicatie en houden zich aan de planning.

Bastiaan

Bastiaan Bless

Channel manager bij Gazelle

Leapforce vergroot het bereik van Artechno middels kwalitatieve posts. Leapforce heeft ervoor gezorgd dat Artechno meer zichtbaarheid en awareness heeft gegenereerd middels slimme social media marketing.

Patrick

Patrick de Haan

Marketing & Communications bij Artechno Growsystems

Sinds de start van de samenwerking met Leapforce worden wij betrokken in hun strategieën, processen en resultaten. Naast dat Leapforce kwaliteit levert in het proces, worden er ook heel goede resultaten behaald.

Clarisse

Clarisse Stulp

Communication & Branding Lead bij evoyo

Ik zocht naar nieuwe wegen van werving, elke keer een deel van een jaarsalaris voor een kandidaat uitgegeven, leek mij niet goed besteed. Leapforce heeft laten zien dat het inderdaad anders kan!

Gijs

Gijs Kurvers

Directeur van Nodema

De e-mailmarketing resultaten voor ons nieuwe product waren enorm!

Willy

Willy Bruckers

Commercieel directeur bij TBS-SVA Groep

Fantastisch resultaat behaald: verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Nu hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners!

Menno

Menno Beek

Marketing Manager / MT-member bij Van Wijhe Verf

Na drie maanden, binnen tijd en budget kon de handmatige rapportage vervangen worden door een volledige geautomatiseerde versie. Dit bespaart Rijnmond circa 0,4 FTE!

Bert

Bert Klaver

Algemeen directeur Rijnmond

Onze samenwerking met Leapforce wordt gekenmerkt door hun eenvoudige overzichten, duidelijke afspraken en domeinkennis. Het is een geweldige partner voor start-ups en scale-ups in termen van snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit!

Jesse

Jesse Grift

Founder van Govin

Duidelijk proces, gestructureerd en ze weten wat ze doen! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Leapforce werkt zeer gestructureerd en wij kunnen het proces volgen. Alle sprints zijn succesvol afgerond en dragen bij aan onze continue groei!

Klaas

Klaas Hartman

Sales Manager NL bij Lease a Bike

Ik had een visie en idee om Verpakapotheek beter te kunnen besturen. In Leapforce heb ik de partij gevonden om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Het is super dat we real time kunnen bewerken en daarmee beter en sneller inzicht hebben.

Oene

Oene Mees

CEO van Verpakapotheek

Leapforce heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! De eerste mailing leverde meteen een prachtige deal op waardoor zij zichzelf direct hadden terugverdiend. Het is nu zelfs zo druk dat wij de focus hebben moeten verleggen naar recruitment!

Bart Gerritsen

Bart Gerritsen

Directeur & eigenaar van PROZEE

Wij werken heel prettig samen met Leapforce. Het is een jong maar enthousiast en kundig team dat bedrijven met beperkte marketing capaciteit, heel goed kan ondersteunen en verder kan helpen in de wereld van online marketing!

Sanne

Sanne Geurts

Manager Marketing & Communications bij Sif Group

Integratie check Leapforce

Waarom een integratie check?

Je wilt minder fouten
Je wilt minder dubbel werk
Je wilt eenduidige inzichten
Je wilt een helder klantbeeld uit alle applicaties
 
Start jouw analyse

Een datakoppeling project bestaat uit drie fases

01 Analyse van de huidige applicaties
We kijken onder andere welke applicaties jouw bedrijf gebruikt en waarvoor, hoe belangrijk zijn ze, wat wordt bijgehouden en wat het niveau is van de integraties.
02 Probleemanalyse
Aan de hand van de analyse uit stap 1 kijken we welke data-integratie issues er zijn, wat de impact daarvan is en hoe moeilijk of eenvoudig ze zijn op te lossen.
03 Actieplan
Vervolgens stellen we op basis van de analyses een actieplan op. Hierbij kijken we naar de impact en effort om de data-integratie issues één voor één op te lossen en vervolgens jouw data en koppelingen te optimaliseren.
Start jouw analyse

Onze ervaring, wij hebben...

250+

integraties bewerkstelligd

100+

applicaties in ons portfolio

25+

klanten waarvoor we koppelingen 24/7 beheren 

Wil jij ...

  • snel een plan om je data- en applicatielandschap op orde te krijgen?
  • extra effectiviteit en productiviteit in het werk, door slimme integraties tussen verschillende systemen?
  • minder dubbel werk?
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Vraag de integratie check aan

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op