Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Website laten maken?

Wil je een website die converteert? Dan heb je een professionele website op maat nodig!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

De voordelen van een professionele website

Onderscheid je online

Track de volledige customer journey

Verhoog je conversie

Gratis adviesgesprek ontvangen?  Vraag dit aan via ons formulier

Naast dat websites gemaakt door Leapforce technisch haarfijn in orde zijn, zorgen we met onze andere specialisten er ook meteen voor dat je website goed vindbaar is, er mooi uitziet, business oplevert en alles goed doorgemeten wordt. Zo kost het niet alleen geld, maar levert het ook wat op.

Job Huisman, Website expert

Job-huisman-leapforce

Waarom een website op maat laten bouwen door Leapforce?

website-bouwen-leapforce

We realiseerden een groei van 664% in websitebezoekers in twee jaar tijd.

Jouw website bouwen we in 5 fases

We starten met een kickoff over je ambities en KPI’s, waarbij je kunt denken aan naamsbekendheid, omzetdoelen of leads genereren. Daarna gaan wij aan het werk met een propositie, markt- en doelgroeponderzoek. Hierdoor weten we hoe we bestaande klanten kunnen activeren en hoe we potentiële klanten kunnen bereiken.

Een website scoort het beste met een goed design. Daarom ontwerpen we een website waarmee je inspeelt op het gedrag van (potentiële) klanten, waardoor je website optimaal converteert.

We gaan voor je aan de slag met de structuur van de website, wireframes, content, design, de technical setup, analytics en nog veel meer. We zorgen dat alles aan zowel de voor- als achterkant van je website geoptimaliseerd is zodat jij je gewenste resultaten behaalt.

Klaar voor bergen leads, een prachtige merkbeleving en een gigantische groei in webverkeer? Let’s go! Na de launch zetten we eventuele puntjes op de i, voeren we het onderhoud aan de website uit en komt het leukste onderdeel voor jou: inzicht in de data en daarmee de resultaten die je met je spiksplinternieuwe website behaalt. 

We zorgen ervoor dat je website continu optimaal blijft functioneren. Hiervoor onderhouden we de updates en veiligheid van je website, monitoren we de prestatie, zorgen we voor de juiste ondersteuning in de vorm van support bij klantvragen, dragen we zorg voor de snelheid optimalisatie en nog veel meer. Je hoeft zelf niets te doen, we nemen je alles uit handen.

Onze ervaring, wij hebben…

50+

Websites gebouwd

8

Web experts in huis

+30k

Pagina’s gebouwd

5/5
Het was een groot project met een enorm strakke deadline. De keuze voor Leapforce en WordPress was nieuw en daarom wat onzeker voor ons. Uiteindelijk hebben zij fantastisch resultaat behaald: deadline gehaald, verbeterd design, organisch beter vindbaar en de customer journeys beter uitgesplitst. Daarbij kunnen we nu zelf meer aanpassingen doen en hebben wij zo de websites doorontwikkeld met een aantal mooie nieuwe conversiemomenten naar onze online verfpartners.

Menno Beek, Van Wijhe Verf

Wil jij...

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Binnen 7 werkdagen gaan wij met je zitten.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Vraag een gratis adviesgesprek aan

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Deze merken gingen je voor...

Econic
pure goat
Wijzonol-leapforce
Demaco
thuysvers-leapforce

Wat klanten zeggen over Leapforce

Misschien vind je dit ook interessant?