Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

DHOMUS, Huysinc, ASTO en LEICHT Amsterdam lanceren vier nieuwe, professioneel ontworpen websites via HubSpot CMS. Ieder ontworpen met zijn unieke branding en customer journey

Huysinc showroom in Waardenburg

Vraag en doelstelling

"Hoe zorgen vier nieuwe, moderne en professionele websites, perfect afgestemd op de merkidentiteit, voor maximale conversie en online vindbaarheid?"

Na de fusie van ASTO en LEICHT Amsterdam met de DHOMUS groep, die al Huysinc omvatte (dat in 2023 een rebranding onderging), en de investering van Waterland Private Equity, ontstond de behoefte aan een volgende stap. Deze stap omvat niet alleen een toename van de projectomzet, maar ook een groei in de omzet uit particuliere verkoop. Naast de juiste campagne strategie is er een strategie nodig voor de perfecte website, met het beste contentmanagementsysteem (CMS), passend bij de behoeften van de labels? Wat is de juiste online customer journey en hoe laat je bezoekers eenvoudig converteren?

Ons gezamenlijk doel werd om samen met een Conversion Rate Optimization (CRO) expert de perfecte customer journey te creëren, zodat de websites maximaal converteren. Samen met de migratie naar HubSpot CMS en de uitstraling te professionaliseren met zelfgemaakte content. Daarnaast zorgen we voor unieke, merk specifieke copy die elke website onderscheidend maakt.

Huysinc, ASTO en LEICHT

Over DHOMUS en haar labels

DHOMUS is dé partner voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven met hun 'house of brands' met bij elkaar ruim 100 jaar ervaring in keukens, badkamers & tegels. Ze bundelen al hun merken waardoor ze met hun complete aanbod een schat aan kennis, ervaring, inspiratie en service in huis hebben.

Met Huysinc, ASTO en LEICHT Amsterdam hebben ze een zorgvuldige selectie van toonaangevende merken op het gebied van keukens, badkamers & tegels.

undraw_coffee_break_h3uu

Onze aanpak

Het begon met het uitwerken van de strategie per merk. Deze strategieën leverden waardevolle inzichten op, zoals het onderscheidend vermogen, persona's, concurrentieanalyses en potentiële klantreizen. 

Daarna startte we met het maken van de sitemaps, waarbij we de belangrijkste pagina's inzichtelijk maakten op basis van data uit Google Analytics. Deze fase duurde twee weken en legde de basis voor een goed gestructureerde website.

De volgende 1,5 maand werkten we samen met een CRO-expert aan de wireframes. Deze dienden als fundament voor onze visual designer, die zorgde voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface.

Daarna is er vijf maanden gewerkt aan 4 visual designs voor de verschillende merken. Dit proces omvatte meerdere feedbackrondes om ervoor te zorgen dat elk detail perfect was afgestemd op de wensen van DHOMUS en haar labels.

De maand daarna schreef een copywriter de teksten, wat zorgde voor unieke en merk specifieke content. Uiteindelijk heeft Leapforce in de vier daarna volgende maanden de vier websites pixel perfect nagebouwd in HubSpot CMS, resulterend in een professionele en effectieve online aanwezigheid.

De vier nieuwe websites

Van een one pager naar een volledige website

DHOMUS heeft zijn online aanwezigheid getransformeerd met een nieuwe website die verder gaat dan een eenvoudige one pager. De site is nu ontworpen met een duidelijke customer journey die perfect aansluit bij aannemers en projectontwikkelaars.

Elk label, waaronder Huysinc, ASTO en LEICHT Amsterdam, krijgt de aandacht die het verdient, met heldere presentaties en specifieke informatie over de bijgedragen projecten. Belangrijk voor DHOMUS was om de mensen achter het merk goed naar voren te laten komen, en dit doel is succesvol bereikt. De website biedt nu een uitgebreid overzicht van hun projecten, met gedetailleerde pagina's die de essentiële aspecten van elk project belichten.

De nieuwe DHOMUS website

Nieuwe moderne en frisse uitstraling

Huysinc heeft een nieuwe website gelanceerd als onderdeel van hun rebranding, waarbij ze zijn overgestapt van de naam Van Wanrooij naar Huysinc. Deze nieuwe website is volledig gebouwd in HubSpot CMS en weerspiegelt de nieuwe branding en het brandbook tot in de kleinste details.

De klantreis staat centraal bij Huysinc, en de website is ontworpen om klanten op de beste en meest aangename manier door het proces te begeleiden. De eenvoud van de customer journey en de menu structuur maakt de site bijzonder gebruiksvriendelijk, terwijl de modernere uitstraling en look and feel de professionele aanpak van Huysinc benadrukken.

Daarnaast komt het team achter Huysinc duidelijk naar voren op de nieuwe website, wat bijdraagt aan een persoonlijke en betrouwbare indruk. Met deze verbeteringen biedt Huysinc een geoptimaliseerde ervaring die zowel nieuwe als bestaande klanten aanspreekt en ondersteunt.

De nieuwe Huysinc website

Flinke uitbreiding ten opzichte van de oude website

ASTO heeft een nieuwe website gelanceerd, die een aanzienlijke upgrade is van de eerdere eenvoudige site met slechts enkele pagina's. De nieuwe website biedt een duidelijke menustructuur en een geoptimaliseerde customer journey, zodat klanten gemakkelijk door de prachtig ontworpen keukens kunnen navigeren en de hoge kwaliteit van de producten kunnen ervaren.

Gezien het hogere segment waarin ASTO opereert, ligt de focus op luxueuze en duurdere keukens en badkamers. De website benadrukt niet alleen de esthetiek maar ook de exclusiviteit en vakmanschap van de producten, wat bijdraagt aan de premium uitstraling van het merk.

Bij ASTO draait het niet om snelle aankopen, maar om het realiseren van de perfecte droomkeuken. Ze investeren tijd en moeite om aan de specifieke wensen van elke klant te voldoen, en dat is duidelijk zichtbaar op hun nieuwe website, die zorgvuldig is ontworpen om deze zorg en aandacht te weerspiegelen.

De nieuwe ASTO website

Flinke uitbreiding met een luxe uitstraling

LEICHT Amsterdam heeft een nieuwe website gelanceerd die, net als bij ASTO, een aanzienlijke upgrade is van hun eerdere eenvoudige site. De nieuwe website is nu volwaardig en biedt een uitgebreide menustructuur en klantgerichte navigatie.

LEICHT Amsterdam, bekend om meubels met de functionaliteit van een keuken, heeft een website die een high-end uitstraling nodig heeft om de exclusiviteit van hun keukens te weerspiegelen. De site straalt de hoge kwaliteit uit die onderscheidend is ten opzichte van merken zoals Huysinc en ASTO, en profileert LEICHT als een boutique merk.

De website benadrukt ook de expertise van het team achter LEICHT, dat gespecialiseerd is in het creëren van de mooiste ontwerpen, waar geen idee te gek is. Deze professionaliteit en aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar op de nieuwe site, die perfect aansluit bij het luxe segment waarin LEICHT opereert.

De nieuwe LEICHT website

Resultaten waar we trots op zijn

01 Professionelere en vernieuwde look en feel

Een van de resultaten waar we bijzonder trots op zijn, is de professionele en vernieuwde look en feel van onze websites. Door nauw samen te werken met de visual designer en een CRO-expert, hebben we een moderne en aantrekkelijke uitstraling gecreëerd die perfect aansluit bij de identiteit van elk merk. De vernieuwde esthetiek zorgt niet alleen voor een betere eerste indruk, maar versterkt ook de geloofwaardigheid en het vertrouwen van onze bezoekers. Deze visuele upgrade draagt bij aan een consistente merkervaring, wat essentieel is voor het opbouwen van langdurige klantrelaties en het onderscheiden van onze merken in een competitieve markt.

02 Gebruiksvriendelijke CMS systeem en efficiënte contentbeheer
We zijn trots op ons gebruiksvriendelijke HubSpot CMS, dat ons efficiënt contentbeheer biedt. Dit krachtige platform stelt ons in staat om snel en gemakkelijk hoogwaardige content te creëren, bewerken en publiceren. Hierdoor kunnen we onze bezoekers altijd actuele en relevante informatie bieden, terwijl we onze operationele efficiëntie maximaliseren en de kwaliteit van onze online inhoud behouden.
03 Conversie ratio met 20%+ verbeterd
We zijn trots op de aanzienlijke verbetering in onze conversie van websitebezoekers naar leads. Door een gerichte optimalisatie van de customer journey en data-gedreven strategieën hebben we succesvol meer geïnteresseerde bezoekers weten om te zetten naar concrete leads. Dit benadrukt onze effectieve aanpak in online marketing, die niet alleen interactie vergroot maar ook bijdraagt aan onze bedrijfsgroei.
04 HubSpot CMS biedt een naadloze integratie met de andere HubSpot tools

HubSpot CMS integreert naadloos met andere HubSpot-tools, wat uitgebreide mogelijkheden biedt. Deze samenwerking optimaliseert efficiënt marketing- en verkoopactiviteiten, waarbij alle systemen perfect samenwerken en naadloos communiceren. Hierdoor kan de klant data moeiteloos delen tussen verschillende platforms, workflows efficiënt stroomlijnen en gepersonaliseerde ervaringen bieden aan onze bezoekers en leads.

Zo komt de lead vanuit, bijvoorbeeld, een Google ad campagne op de website terecht. Bekijkt een aantal pagina's, bekijkt een video en vult uiteindelijk het formulier op de website in. Van het volgen van de bekeken pagina's tot het invullen van het uiteindelijke formulier, kunnen we monitoren en op aansturen!

05 Optimale website techniek en verbeterde snelheid

Met HubSpot CMS hebben we de website technisch met 100% verbeterd ten opzichte van het oude CMS-systeem. Deze upgrade heeft ons in staat gesteld om de websitesnelheid te optimaliseren naar de hoogste standaarden. Hierdoor bieden we niet alleen een snellere gebruikerservaring, maar verbeteren we ook onze zoekmachinepositie en verhogen we de tevredenheid van onze bezoekers.

Doris van DHOMUS

“Door de professionaliteit en flexibiliteit van Leapforce was dit alles mogelijk”

Binnen één jaar vier gloednieuwe websites ontwikkelen voor vier verschillende merken, daar deinst Leapforce niet van terug. De deliverables waren uitdagend, de deadlines krap, koersen wijzigde gedurende het proces maar de motivatie plus welwillendheid binnen het projectteam was hoog. Het web development team van Leapforce heeft geschitterd binnen alle vier de projecten en met resultaat: vier mooie websites en tevreden stakeholders.

Doris Poppelaars
Manager Marketing & Communicatie

Plan jouw gratis sessie
Leo-over-ons

Een gratis strategiesessie met één van onze specialisten

In slechts 30 minuten onthullen onze specialisten hoe je effectief digitale sales en marketing inzet voor maximale tractie.