Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

HubSpot is hét CRM voor je digitale Sales & Marketing

HubSpot is een CRM-platform dat alles op één plaats samenbrengt, wat schaalbare bedrijven nodig hebben om een best-in-class klantervaring te leveren. Wanneer een (potentiële) klant zich in een kritieke fase van de customer journey bevindt, is bedrijfsbrede afstemming een stuk eenvoudiger en sneller gerealiseerd. 

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Dit is waarom HubSpot CRM waardevol is

Integreer je marketing & sales

Verhoog de klanttevredenheid

Bespaar tijd door het automatiseren van werkprocessen

Benieuwd of wij HubSpot gebruiken? Laat je gegevens achter en ontvang 5 tips voor HubSpot!

HubSpot als CRM systeem

De ideale klantreis, technologie kan het versterken of breken! Daarom is het essentieel het juiste systeem te kiezen.

HubSpot is een CRM-platform dat alles op één plaats samenbrengt, wat schaalbare bedrijven nodig hebben om een best-in-class klantervaring te leveren. Wanneer een (potentiële) klant zich in een kritieke fase van de customer journey bevindt, is bedrijfsbrede afstemming een stuk eenvoudiger en sneller gerealiseerd.

HubSpot kan op maat ingericht worden, en helpt bedrijven te groeien met de juiste tools. Voor alle relevante activiteiten binnen de diverse teams zijn er functionaliteiten te vinden die op maat zijn in te richten per team. Denk aan: het genereren van leads, het onderhouden van relaties en contactgegevens, het versturen van mailings, het opslaan van belangrijke informatie (offertes, e-mails, afspraken, notities) en het uitvoeren van sales management en forecasting.

Op zoek naar een oplossing die jouw organisatie faciliteert in het opschalen van de commerciële activiteiten? Met HubSpot creëer je op een datagedreven manier meer leads, sales en een langdurige relaties met je klanten.

 

Bedrijven die HubSpot omarmen hebben een 2,1 keer grotere kans om te groeien.

Bas Vinkenborg, CRM Specialist

Bas

5 redenen waarom HubSpot interessant kan zijn!

Leapforce heeft al meer dan 3.000+ uur gewerkt aan HubSpot implementaties

Leapforce helpt klanten met HubSpot met:

We begeleiden bij het selecteren van het juiste pakket, processen in kaart brengen en het samenstellen van een implementatieplan op maat. Leapforce heeft meer dan 30 implementatieprojecten gedaan

We richten HubSpot naar de wens van de gehele organisatie effectief en op maat in. Ook verzorgt Leapforce data migratie, zodat er een succesvolle transitie kan plaatsvinden.

Wij zetten integraties op met het CRM systeem en externe software. En wij beheren dit. Leapforce beheert al meer dan 100+ integraties voor onze klanten.

Wij gaan systematisch aan de slag met de data en zorgen voor de opschoning en verrijking. Daarnaast implementeren we HubSpot scripts die dit werk automatisch doen.

We ontwikkelen geavanceerde dashboards op maat, zowel binnen HubSpot als extern (met datawarehouse en -visualisatie software).

Door in te zetten op  de Leapforce software adoptie methode behalen we effectief gewenst gedrag en stimuleren we gebruik onder medewerkers.

We nemen de training en onboarding van nieuwe collega’s op ons.

We helpen gebruikers en ondersteunen bij het gebruik middels de Leapforce Helpdesk met een gemiddelde reactietijd van 1,2 uur

Onze ervaring, wij hebben...

30+

HubSpot implementaties afgerond

3.000+

Uren gewerkt aan HubSpot implementaties

6

CRM Specialisten

5/5

Dankzij Leapforce konden we volgens plan live gaan met HubSpot, ondanks een uitdagende tijdlijn en een gelijktijdige implementatie met een abonnementenbeheersysteem. Het team was goed op de hoogte van het proces en de activiteiten rond de implementatie, inclusief de migratie en opschoning van gegevens, wat een van de grootste hindernissen was. Hun innovatieve tools en scripts zijn van toegevoegde waarde om dataproblemen gemakkelijker aan het licht te brengen. De communicatie was zeer goed en onze projectmanager (en anderen in het team) waren goed bereikbaar voor snelle telefoontjes om een probleem dat we tegenkwamen of een vraag die we hadden te bespreken. Al met al een zeer goede ervaring, die we zullen opvolgen met voortdurende ondersteuning van Leapforce en mogelijk een add-on implementatie!`

Murali Sankar, Therapieland

Wil jij...

Vraag een gratis HubSpot Demo aan!

5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

Overtuig me in een demo!

"*" geeft vereiste velden aan

Een match op o.a. marktsegment en bedrijfsgrootte is nodig vanwege het hoge aantal aanvragen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
5/5

Wij krijgen een 5.0 uit 270 Google Reviews

30+ bedrijven gingen je voor waaronder...

leapforce-visma
urban-arrow-leapforce
otentica-leapforce
artechno-leapforce
advirtrae-leapforce
Lease a bike-leapforce
therapieland-leapforce
myisogenius-leapforce

Wat klanten zeggen over Leapforce

Misschien vind je dit ook interessant?