Skip to content
fd-gazellen-lf-2022-2023
Leapforce behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland!
Leapforce wint opnieuw de FD Gazelle Award
2:22

Leapforce blijft groeien, en ook in 2023 werden we weer verrast met een FD Gazelle Award. Voor het tweede opeenvolgende jaar hoorden we bij de 1.000 snelst groeiende bedrijven van Nederland, een prestatie die onze toewijding en harde werk in de afgelopen jaren weerspiegelt.

Een jaar van meer met minder

Het jaar 2023 was een bijzonder jaar voor ons bij Leapforce. Zo hebben we een indrukwekkende omzetgroei van 24% behaald, wat onze sterke marktpositie en klantvertrouwen onderstreept. En dat ondanks een afname van 7% in het aantal FTE! In 2023 deden we 'meer met minder', en hebben we laten zien dat slimme innovatie en een focus op kwaliteit leiden tot uitzonderlijke resultaten.

Onze sociale media engagement is in 2023 met 39% toegenomen, een bewijs van onze groeiende invloed en de succesvolle interactie met onze doelgroep. Deze interactie is essentieel geweest voor het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en partners.

Bovendien hebben we dit jaar maar liefst 97 klanten helpen groeien, een toename van 17% ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze groei in klantenbestand weerspiegelt onze toewijding aan klanttevredenheid en onze voortdurende inspanningen om innovatieve oplossingen te bieden.

Philip & Witold zitten op de trap

Vooruitkijken

Terwijl we deze mijlpaal vieren, kijken we ook vooruit naar de toekomst. We zijn vastbesloten om onze groei voort te zetten en onze klanten te blijven helpen bij het opzetten en onderhouden van een effectieve digitale marketingmachine. We zijn enthousiast over wat de toekomst in petto heeft en zijn vastberaden om nieuwe hoogten te bereiken.

Niets is zo veranderlijk als de marketingindustrie. Deze is continue onderhevig aan veranderingen en optimalisaties. Dit is grotendeels aan onszelf, de marketeer, te danken. Omdat we om de paar jaar een nieuwe naam en model bedenken voor iets wat al bestond. Maar...

De komst van Generatieve A.I., of het beschikbaar maken hiervan, is voor iedereen een echte gamechanger. Hierdoor kunnen we repeterende administratieve taken (deels) automatiseren. En ons richten op waar we goed in zijn, namelijk onze klanten helpen groeien. Het is mooi om te zien dat deze waardering zich indirect vertaald naar een nieuwe FD-Gazellen Award!
- Steven Schrijen

Wil jij ...

  • Een analyse van de huidige situatie
5 Stars
Wij krijgen een 5/5 uit 270 Google Reviews

Krijg gratis onze advertentie scan t.w.v. €595